Referens : 8585958
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BANDES ET SOUS GANTS DE BOXE

BOXNINGSLINDOR 500 4 M FYL OUTSHOCK

OUTSHOCK
Decathlon
Vårt team av hängivna har tagit fram dessa innovativa lindor för all form av träning i boxning, thaiboxning, kickboxning, full contact, savate m.m. Äntligen ett par lindor som är lätta att ta på sig! Tack vare det nya slingsystemet är det lätt att ta på sig dessa mjuka och absorberande lindor. Skydda dina händer på nolltid!

Produktens fördelar

Stöder leden Det unika materialet gör att din hand hålls stadigt och rätt
Fuktabsorberande Skydda handskarna från svett tack vare lindornas absorptionsförmåga

Teknisk information

Ergonomiska lindor, så att det inte blir fel.

När man lindar en fyra meter lång linda runt handen är det tråkigt att behöva börja om bara för att man gjort fel på första varvet. För att göra det lättare har vi därför tagit fram skyddslindor med en ergonomisk slinga:
Den insvängda formen gör att lindorna följer tummens form. Det gör att man sätter på sig lindorna åt rätt håll (längs tummen, på handens baksida) och rättvända (i förhållande till kardborrbandet i lindans ände).

Låt oss presentera våra nya boxningslindor, med en utformning som hjälper dig på traven:

Utöver den ergonomiska slingen anger lindorna 500 rätt håll när du börjar linda på dem: en pil på sidan visar åt vilket håll man ska linda (längs tummens baksida) och åt vilket håll de ska vara vända så att de är lätta att fästa med kardborrbandet på slutet.
Och kardborrbandet är bekvämt medan man tränar och slitstarkt för att klara många vändor i träningsväskan och många träningspass under handskarna.

Vilket material är det i boxningslindorna?

Tanken från början var att erbjuda skyddslindor som är lättare att ta på. För att komma dit jobbade vårt fyra man starka team av produktutvecklare i nio månader med olika utformningar, labbtester, många prototyper och framför allt många tester på en klubb med ett trettiotal boxare.
Därför är vi stolta att kunna presentera en enkel och innovativ kvalitetsprodukt!

FIGHT YOUR LIMITS

Vi har tryckt texten "Fight your limits" på lindorna för att göra dem fighter-anpassade, texten återkommer 4 gånger på en längd på 1,3 m över de totala 4 m.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
43% Polyamid, 57% Bomull
Kardborreband
60% Polyuretan, 40% Polyester
Skötselråd: Plantorkas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen