Referens : 8558018
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
RENGÖRING/UNDERHÅLL AV VAPEN

BoreSnake läsksnöre från Hoppe, DEN kaliber 12 HOPPE'S

HOPPE'S
Decathlon
Lätt att underhålla ditt gevär med kaliber 12, antingen det är ett över och under, sida vid sida eller automatiskt. Med BoreSnake läsksnöre kan du rengöra gevärspipan med ett enda drag. Snöret består av en rad sammanflätade borstar och tyg – för alla typer av slagg.

Produktens fördelar

Lättskött Rengör enkelt ditt vapen med ett enda drag
Enkelhet För in BoreSnake från kammaren och dra ut den genom mynningen.

Teknisk information

Inbyggt handtag

Alla som använt BoreSnake vet hur svårt det ibland är att dra i den. Tack vare handtaget som är inbyggt i bärväskans handtag är det lättare med denna modell. Inga fler sår på händerna – ett nöje att använda

Gör pipan ren var du än är

Den främsta fördelen med läsksnöret är att det tar lite plats och kan tas med vart och när som helst. Så kan du helt enkelt göra gevärspipan ren efter ett lerduvepass eller efter jakten.

Komplett rengöring i ett drag?

För att ta bort avsättningar av alla slag i gevärspipan har BoreSnake Hoppe's 9 omväxlande släta delar och delar med borstar.
För först in ballasten (metalldelen) från pipans kammare, låt tyngdkraften dra ned den och fånga upp den i gevärsmynningen. Dra sedan stadigt i handtaget längs pipan för att inte skada mynningen eller BoreSnake.

Vad gäller om att använda olja eller ett lösningsmedel?

Vapnet görs rent vid första rengöringen med BoreSnake. Droppa lite olja på det efter rengöringen och dra BoreSnake en ytterligare gång genom pipan för att skydda den. Vapnet är sedan klart att förvara under mer eller mindre lång tid.

Se mer Se mindre

Material och råd

Begränsad användning: Kontrollera alltid att vapnet är urladdat innan du rengör.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen