Referens : 8577919
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BELYSNING

Baklyse LED RL 510 USB ELOPS

ELOPS
Decathlon
Det här uppladdningsbara baklyset är framtaget för att göra dig synlig bakifrån på cykeln. Superlätt att använda: ett enda lysläge och elastiskt fästband. Ett baklyse med LED som laddas via USB-sladd. Saknar blinkläge. Made in France. Godkänt enligt den särskilt krävande tyska vägtrafikförordningen (STVZO).

Produktens fördelar

Sikt Styrka: 3 lumen.
Synlig i 220°.
Fast sken.
Godkänt för vägtrafik.
Kapacitet Fast läge 5,30 h.
Blinkar inte.
Laddas via USB.
Mångsidighet Elastiskt fästband runt sadelröret + spänne för hjälm och annan utrustning.
Vattentäthet IPX 4: Klarar både vattenstänk och kraftigt, ihållande regn.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Säkerhet för alla

Efter att ha lyssnat till både cyklister och andra trafikanters erfarenheter (bilister, fotgängare m.fl.) har våra designteam kunnat fastställa vilka funktioner som gör cyklisten optimalt synlig.

Målet är enkelt: att göra cyklisten säker i trafiken.

Det här lysets särskilda lins gör cyklisten synlig i 220°! Det fokuserar även ljuset på ett specifikt sätt. Lyset har fransk certifiering för vägtrafik, vilket gör det effektivare än ett lyse med samma ljusstyrka som inte har denna certifiering.

Fäst det var du vill!

Fäst det på sadelröret eller knäpp fast det på hjälmen – lyset RL 510 anpassar sig efter dina behov! Tack vare lysets spänne kan det fästas på alla hjälmar från B'TWIN, och även på många andra cykeltillbehör med fästpunkter.

Laddas via USB

Lyset varnar om låg batterinivå 30 minuter innan det stängs av helt. Då blinkar en liten röd lampa. Fullständig uppladdning tar 2 timmar och sker via en micro USB-kabel kopplad till en datorport eller adapter på 5 V / 500 mA.

Ta hand om ditt lyse

Om du låter produkten ligga länge utan att använda den, kan det få LiPo-batteriet att blockeras av säkerhetsskäl. Kom därför ihåg att ladda batteriet var tredje eller fjärde månad, om produkten inte används.

Undvik också att lämna dina lysen ute i kylan en längre tid. Kyla får LiPo-batterier att tappa i kapacitet, och därmed också i batteritid.

Lång hållbarhet

Produkten är framtagen för att kunna användas minst 2 500 timmar, motsvarande cirka 40 000 kilometers cykling för en genomsnittlig stads- eller motionscyklist.

Fästdelarna finns tillgängliga som reservdelar på vår hemsida, om du skulle behöva dem.

Specifikation

Li-Po-batteriets kapacitet: 320 mAh (garanti 500 cykler).
LED-lampans ljusstyrka: 3 lumen.
Micro USB-kabel och fästanordning ingår.

Vikt

0,031 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvuddel
4% TPR, 4% Stål, 2% SILICONE, 15% Polykarbonat, 4% Polybutylentereftalat, 8% PCB, 17% Legering, 4% Koppar, 16% Akrylnitrilbutadienstyren
Begränsad användning: Rekommenderad temperatur för användning: från -15 C° till 40 C°.

Vårt engagemang

Testad av stads- och motionscyklister i Tyskland, Frankrike, Spanien och Belgien.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen