Referens : 8577240
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BADKLÄDER FÖR SIMNING, DAM

Baddräkt simning Kamyleon All Map Dam svart/rosa NABAIJI

NABAIJI
3/5
3/5

Färg : SVART / Ljus karmosinröd

Decathlon
Vårt designteam har utformat baddräkten för vana simmare som tränar regelbundet och vill utvecklas. Vill du inte behöva rätta till baddräkten efter varje längd? Baddräkten har breda axelband och Y-formad rygg för att sitta stadigt när du simmar.

Produktens fördelar

Klorbeständig Simma länge tack vare det ytterst klorbeständiga materialet.
Sitter väl Upplev säker passform tack vare de breda axelbanden och den Y-formade ryggen.
Rörelsefrihet Simma med rörelsefrihet med baddräkten - medelhög benskärning och Y-formad rygg.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

För simträningen

Baddräkten KAMYLEON är perfekt för dig som redan har en bra nivå och vill utvecklas.
För dig som redan har en bra nivå och tränar regelbundet för att utvecklas. Du behöver en baddräkt som sitter bra och formas efter kroppen, och sitter stadigt samt är klorbeständig.
NABAIJI erbjuder många olika modeller på baddräkter för träningssim, som är ergonomiskt designade (stabila, smidiga och med bra rörelsefrihet)

Få baddräkten att sitta optimalt

Denna baddräkt anpassar sig perfekt efter kroppen och ger en stabil känsla. Det kan kräva lite extra tid och vana för att ta på sig baddräkten, men sen sitter den perfekt på palts under hela träningspasset! Du behöver inte tänka på att behöva rätta till axelbanden som halkat ner efter varje längd. Bara fördelar, med andra ord!

AQUARESIST-TEKNOLOGI

Simplagg som är märkta AQUARESIST är garanterat klorbeständiga. De har testats i laboratorium och sänkts ner i klorbad i över 200 timmar. De behåller sin elasticitet och är tåliga mot UV-ljus. Därför är simplaggen som är märkta AQUARESIST rekommenderade för regelbunden/intensiv användning.

Material

Våra ingenjörer har utvecklat ett material med en bas av polyester och ersatt elastanfibrerna med en elastolefin-fiber som ger minimal elasticitet för garanterad komfort men som framför allt inte skadas av klor. Tråden har också den fördelen att den torkar snabbt. Annat: även de klara färgerna är mer varaktiga.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
78% Polyester, 22% Elastolefin
Foder
100% Polyamid
Yttertyg
86% Polyester, 14% Elastan
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Produkterna med märket AQUARESIST har testats genom upprepad spänning i en bassäng med klorerat vatten i 240 timmar. Ingen försämring av elasticiteten kunde noteras under testets gång. Till skillnad från ett klassiskt badplagg förändras den här produkten inte.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen