Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter. Läs mer, klicka här.
Referens : 8546437
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
ELEKTRONIK GOLF

Avståndsmätare laser 900 INESIS

INESIS
3.9/5
3.9/5
Decathlon
Den här laseravståndsmätaren är framtagen för spelare på expertnivå som vill kunna mäta avstånden på golfbanan. En avståndsmätare som snabbt fastställer avstånd med eller utan lutningskompensation. Den innehåller en funktion för prioritering av flaggan och bekräftar varje mätning genom att vibrera.

Produktens fördelar

Precision +/- 1 m (+/- 1 yd)
Räckhåll Min-max: 5-1200 m (5,4-1300 yd)
Flagga: 320 m (350 yd)
Träd: 640 m (700 yd)
Viktökning x6
Kompakthet 105 x 73 x 39 mm
4,1 x 2,9 x 1,5 tum
Vikt 175 g
Kapacitet 5000 mätningar
Justerbara Dioptrisk justering för att anpassas till dig och din syn.

Teknisk information

Snabba och exakta avstånd

Med laseravståndsmätaren Inesis 900 kan du snabbt mäta alla viktiga avstånd på golfbanan i meter eller yards. Vare sig du behöver ta reda på avståndet till flaggan, slå dig ur en bunker eller lägga bollen rätt i en dogleg så är den här avståndsmätaren det idealiska verktyget för att välja rätt klubba.

Utvecklas snabbare

Laseravståndsmätaren Inesis 900 hjäper dig att bli en bättre spelare. Det bästa sättet att ta reda på hur långt du faktiskt slår med varje klubba är att mäta slagens längd med avståndsmätare.
Detta hjälper dig att slå fast din svings effektivitet, välja rätt klubba inför ett slag ute på banan och ta beslut om vilka ytterligare klubbor du behöver för att täcka alla avstånd.

Punktvis eller kontinuerlig mätning

Ett kort tryck på avtryckaren mäter distansen på en sträcka, medan ett längre tryck låter dig svepa över ett område och ger mått i realtid.

Lutning och kompenserade avstånd

Om flaggan ligger uppe på en höjd måste du välja en klubba som ger längre bollflykter än om du hade slagit på platt mark. Är det nedförsbacke till flaggan måste du på samma sätt välja en klubba för kortare bollflykter.
Laseravståndsmätaren Inesis 900 ger både lutningsvinkeln och det lutningskompenserade avståndet, så att du lättare kan välja den bäst lämpade klubban.

Godkänd för tävling

Lutningskompensation av avstånden tillåts inte under tävlingar. Du aktiverar kompensationen genom att dra i ringen som sitter runt titthålet och avaktiverar den genom att trycka tillbaka ringen.
Du kan alltså använda laseravståndsmätaren Inesis 900 både på dina träningsrundor och på tävlingar; på träningsrundorna aktiverar du funktionen och på tävlingar avaktiverar du den.

Prioritering av flaggan

För att du ska vara säker på att det du mäter är avståndet till flaggan, och inte till träden bakom den, har vi försett laseravståndsmätaren Inesis 900 med en funktion för prioritering av det närmaste målet. Denna funktion skiljer ut flaggan från bakgrunden, vilket ger snabb och tillförlitlig avståndsmätning.

Vibrerar för att bekräfta mätningen

Laseravståndsmätaren Inesis 900 bekräftar varje avståndsmätning genom att vibrera. Om du vill kan du avaktivera vibrationsfunktionen.

Skyddad och lättåtkomlig

Det halvstyva fodralet skyddar laseravståndsmätaren Inesis 900 under golfrundan eller vid transport.

Under spelets gång kan du lämna blixtlåset öppet för att snabbt komma åt avståndsmätaren, och enkelt stänga till fodralet med resårbandet så att den inte ramlar ut.

Denna avståndssmätare är IPX2-certifierad (tål lätt regn).

Innehåll

- Laseravståndsmätaren Inesis 900
- Skyddsfodral
- Karbinhake
- Duk för rengöring
- Ett litiumbatteri CR2
- Bruksanvisning

Inesis tillverkning

Vi arbetar ständigt med att utveckla våra golfprodukter för att de på bästa sätt ska motsvara dina förväntningar. INESIS är ett team passionerade golfare som, tack vare våra användares kommentarer, utvecklar varje produkt för att golf alltid ska vara synonymt med nöje.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Struktur
20% TPR, 30% Polykarbonat (PC) - Akrylnitril butadien styren (ABS), 50% Akrylnitrilbutadienstyren
Board
50% Lilo-batteri, 20% Koppar, 30% Epoxi
Lins
100% Mineralglas
Stomme
100% Nysilver

Vårt engagemang

Vi litar på att du och andra golfspelare hjälper till att betygsätta och bedöma våra produkter. Vi tar hänsyn till åsikter och omdömen för att utveckla vårt sortiment. Här nedan kan du läsa andra kunders omdömen om avståndsmätaren 900 och själv medverka till att göra den bättre genom att lämna en egen kommentar.
Så testas produkten Läs den oberoende sidan MyGolfSpys test av vår avståndsmätare 900:

https://mygolfspy.com/best-laser-rangefinder-of-2019
Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen