Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Decathlon erbjuder ett brett urval av pjäxor och skidor för topptur, teleskopstänger, skidbindningar för topptur, skidskinn och stegjärn. Vi erbjuder även kombinationen lavinsändare/lavinspadar/lavinsonder till överkomliga priser, samt de viktigaste tillbehören för toppturer.

Dölj filter
Visa filter
·
36 produkter
Sortera genom:
  1. 4 999 kr
    Pris 4 799 kr
    -4%
    WEDZE

    Turskidpaket XLD 500 RT + bindningar + hudar

  2. 8 399 kr
    Pris 5 499 kr
    -34%
    FRITSCHI

    SKIDBINDNING - 13 L120

  3. 8 649 kr
    Pris 5 499 kr
    -36%
    FRITSCHI

    SKIDBINDNING - 13 L120

  4. Pris 399 kr
    VOLA

    DIAMANTBRYNE 400 VOLA

  5. 3 399 kr
    Pris 2 899 kr
    -14%
    WEDZE

    FREE-BINDNING MED SKIDBROMS - TOUR FREE

Topptur lockar allt fler sportentusiaster som älskar bergen. Denna disciplin, som är en perfekt kombination av vintersport och naturupplevelser, kan utövas i orten på markerade leder eller i bergen. För att kunna njuta fullt ut av upplevelsen måste du ha rätt utrustning, oavsett om det handlar om själva toppturskidorna eller om de extra tillbehören, toppturspjäxor, skidskyttebeslag, lavinsändare, lavinspade, lavinsond, toppturstavar osv. Beroende på din nivå kan du välja rätt utrustning för toppturer bland de olika produkter som erbjuds av Decathlon.

När du befinner dig utanför de upptrampade vägarna tar skidturismen dig med på en resa där du upptäcker de vackraste landskapen samtidigt som du utövar en intensiv och krävande sport. I allmänhet är utrustningen för toppturskidåkning lättare än utrustningen för freeride-skidåkning, eftersom det är nödvändigt att göra klättringarna lättare. Du behöver då skaffa några turskidor utrustade med toppturskidbindningar samt ett par toppturspjäxor av lågteknologisk typ, några teleskopiska skidstavar, skidskinn och några skidturistbeslag, osv.

Decathlon erbjuder en mängd olika topptur skidpaket (skidor + bindningar), ett brett utbud av utrustning och jackor för topptur, inklusive en rad lavinutrustning (lavinsändare - lavinspade - lavinsonder), vilket är viktigt för att kunna vandra i bergen med sinnesro.

Topptur handlar framför allt om att gå uppför och göra en fysisk ansträngning. Men det handlar också om att åka utför och ha roligt. Med tanke på hur snabbt man kan byta från att känna sig för varm i uppförsbacke till att känna sig kall i nedförsbacke kan det vara en utmaning att välja rätt utrustning.