Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Redo att ge dig ut i backen? Vårt utbud av skidkläder kommer passa dig perfekt, bokstavligt talat! Våra isolerade skidoveraller kommer att hålla dig varm och torr. De finns i olika ljusa färger för att se till att du är synlig och säker i backen.

Dölj filter
Visa filter
·
13 produkter
Sortera genom:

När det är dags för de små att ta sig an backen, utrustar du dem rätt med vårt breda sortiment av skidoveraller för barn. Våra overaller är vattentäta men har ändå en bra andningsförmåga för att hålla barnen bekväma hela dagen.

Oavsett om de är på väg till sin första skidlektion eller har kul i snön har vi ett stort urval av skidkläder för barn. Från hjälmar och handskar till stavar och skidglasögon - vi har allt!

Det är inte bara barnen som kan åka utför i stil! Vi har även ett omfattande sortiment av skidkläder för vuxna, med jackor och byxor i olika stilar och färger. Kombinera funktionalitet med komfort med våra skidhandskar, skidstrumpor och tights för att hålla dig varm hela vägen.

Håll barnen varma från topp till tå med vårt sortiment av skidmössor och balaklavor, som även finns i vuxenstorlekar.

Vi rekommenderar starkt att du investerar i några skidunderkläder, de ger ett extra värmande lager för att se till att dina barn inte fryser och skakar när de är ute i snön.

Kolla in våra skidhandskar och vantar för att hålla barnens små händer varma under snöbollskrig och skidskola, och varför inte titta på vårt utbud av skidstrumpor också, perfekt för att hålla deras små tår varma inuti skidpjäxorna?

Och när det är extra kyligt ute, glöm inte att skicka ut din lilla mästare med en av våra skidmössor; vi har ett fantastiskt utbud av varma ullmössor och balaklavor för att skydda deras dyrbara huvuden från kylan.

Upptäck vårt urval av skidjackoroch skidbyxor från Decathlon.