Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Kolla in vårt sortiment av mellanlager som är speciellt utformade för att hålla dig varm i backen, när du åker skidor eller snowboard.

Dölj filter
Visa filter
·
49 produkter
Sortera genom:
 1. 149 kr
  Pris 129 kr
  -13%
  WEDZE

  FLEECEJACKA MIDWARM BABY ROSA

  (28)
 2. 149 kr
  Pris 129 kr
  -13%
  WEDZE

  Fleecejacka MIDWARM Baby blå

  (28)
 3. 249 kr
  Pris 199 kr
  -20%
  WEDZE

  INNERJACKA SKIDÅKNING 900 JUNIOR MARINBLÅ

  (2)
 4. Pris 249 kr
  WEDZE

  INNERJACKA 900 JUNIOR GRÅ

  (1)
 5. 249 kr
  Pris 179 kr
  -28%
  WEDZE

  INNERJACKA SKIDÅKNING -P 900 JR GUL

  (2)
 6. 249 kr
  Pris 169 kr
  -32%
  WEDZE

  INNERJACKA för skidåkning 900 Junior BLÅ

  (1)

Ett mellanlager eller fleece är en viktig del av skidåkarens eller snowboardåkarnas utrustning. Den bärs mellan skidunderlaget och skidjackan och hjälper till att hålla kvar kroppsvärmen genom att fungera som isolering. Det finns flera olika typer av mellanlager: skidfleece, hoodie, skidlinsjacka, dunlinsjacka, med eller utan huva, med eller utan dragkedja osv.

Skidtröjan är ett tekniskt plagg som består av flera olika material. Dess uppgift är att hålla kvar värmen, transportera bort fukt och vara riktigt bekväm. Tröjorna kan vara tillverkade av material som ull eller bomull, men även fjädrar för extra värme. Vi har även tröjor med dragkedja. I det här fallet är tröjan mer lik en skidjacka. Slutligen har vissa tröjor tumhålsmanschetter, en mycket trendig och praktisk liten funktion som hindrar drag av kall luft från att komma in.

Vi erbjuder skidtröjor, ski fleeces eller ski liner jackor för alla åldrar och alla storlekar. För spädbarn erbjuder vi fleeceoveraller som förhindrar kalla drag och snö från att tränga in. För snowboardåkare har våra underställ i allmänhet en lösare passform för rörelsefrihet som också passar åkarnas stil. Alpina skidåkare kommer att välja ett mellanlager utan huva, så att inget kommer i vägen i hög fart. Omvänt, när du åker offpist, kommer en huva med krage att förhindra att snöslampar av pudersnö kommer in i nacken.