Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Decathlon Barkarby

Kontakta vårt team

Öppettider

Måndag 10:00 - 20:00
Tisdag 10:00 - 20:00
Onsdag 10:00 - 20:00
Torsdag 10:00 - 20:00
Fredag 10:00 - 20:00
Lördag 10:00 - 18:00
Söndag 10:00 - 18:00

Avvikande öppettider

Sveriges nationaldag 10:00 - 18:00
Midsommarafton 10:00 - 14:00
Midsommardagen Stängt

Meddelande från butiken

Athleter, framtida athleter, nybörjaren. Välkommen till Decathlon Barkarby. Vi arbetar hårt varje dag för att göra sport tillgänglig för alla genom att erbjuda ett sortiment av produkter inom mer än 65 olika sporter. Vi har ett stort urval av vandrings- och cykelprodukter för att lyssna på behoven på vår lokala marknad. Vi erbjuder dig ett antal gratis sportevenemang i vårt gym eller utanför. Vår Decathlon-familj fortsätter att växa med mer än 100 idrottsrådgivare tillgängliga för att hjälpa dig i din sportövning. Gå med i äventyret med oss!

Decathlon på sociala medierSenaste omdömen om butiken

Average note : 4.44 / 5 (244 omdömen)

💥💥💥💥💥


Alltid värt ett besök


Bra service


Allt bra.


Fanns det jag behövde ….


Allt bra


Bra


Great advice from the cykle guys


Alltid nöjd med mitt besök


Ni har alltid varit bra. Men personalen på senaste åren, tyvärr, katastrof. Kundbemötningen måste förbättras, samt så tycker jag att butiker kan erbjuda service på svenska i en butik som befinner sig i Sverige.


tack


Allt var bra tills jag skulle betala i kassorna. Ni borde verkligen utveckla era kassasystem. Bara strul med appen och grötigt i menysystemet. Blev väldigt irriterad och hade lust att bara gå där ifrån. Nu behövde jag varorna och var stressad. En från personalen visade att man kunde lägga ned varorna utan att blippa. Om jag nu missat detta i skärmen ovanför kassan eller om det är orimligt otydligt. Ett hett tips att sätta en UX Designer på detta då jag jobbar med IT hela dagarna. Nu kommer jag inte handla på Decathlon på ett tag då jag fick avsmak och hela köpupplevelsen förvann totalt i kassorna.


Alt är ok.


.


Man fick ingen välkomsterbjudande när man blev medlem och det var en mardröm att lyckas scanna alla varorna i kassan.
Men personalen var trevliga.


Fick snabbt hjälp och stöd genom hela köpprocessen. Kände förtroende för säljaren som hade ett väldigt personligt engagemang för att vi skulle bli nöjda.


mycket bra


Det


Jag är nöjd som kund


Snabb service av trevlig personal! Mkt bra pris!