Referens : 8512041
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SPORTTILLBEHÖR FÖR HUNDAR

Visselpipa 500 Dressyr hund SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Orange visselpipa för dressyr av hundar. Passar vid jakt och kan bäras runt halsen. Dressyrvisselpipa för jägare som vill kalla på sina hundar.Passar även vid dressyr eftersom den ger ifrån sig ett kraftfullt ljud utan ansträngning.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Ljudeffektivitet Ljudet går till 98,2 dB.

Teknisk information

Visselpipa för dressyr: vad tjänar det till för hunden?

När man ska dressera en hund till jakt eller andra ändamål är arbete med en visselpipa intressant. Särskilt om man har slutat att använda koppel.En visselpipa används ofta vid just dressyr för utställningshundar och är ett perfekt sätt att hjälpa hunden att förstå andra signaler.

Varför är det effektivt?

Vill du få din hund att lyda olika signaler?Då är den här visselpipan ett perfekt redskap.Den kan användas både på nära och långt håll och för hundar i alla åldrar och raser.Dressyr handlar mycket om att veta hur man ska gå tillväga.Och för att kommunicera med en hund finns två alternativ:röst och visselpipa.

Lära hunden olika kommandon med visselpipa

Visselpipan är ett effektivt redskap som uppskattas av alla hundägare som vill dressera sin hund, t.ex. i jaktsyfte. Den är lätt att använda och ger ifrån sig en stark signal. Hur långt ifrån dig hunden än är så kommer den att höra signalen.Så nu slipper du skrika på hunden - visselpipan gör det åt dig. När hunden tränats kommer den att förstå vad du vill när du blåser i visselpipan.

Material och råd

Komposition
Huvuddel
100% Akrylnitrilbutadienstyren
Rep
100% Polyamid
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen