Referens : 8561297
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TRANSPORT FUSIL/MUNITION PETIT GIBIER

JAKTVÄSKA FÖR DEMONTERAT GEVÄR 500 GRÖN SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Våra team har tagit fram denna väska med utvändigt skal i termoformat skum för att tryggt transportera ditt demonterade jaktgevär. En väska med unik design som ger ditt vapen optimalt skydd när du bär det med dig. Det perfekta tillbehöret, tack vare 8 mm ytterskal och invändig stomme i skum med tredubbel densitet.

Produktens fördelar

Håller för buskage Ytterskal i 8 mm tjockt EVA-skum.
Stötdämpning Invändigt skydd i skumplast: 30 mm (15+15) PE-skumplast och 20 mm PU-skumplast.
Skyddar innehållet Invändig fackindelning i 3 mm termokomprimerat EVA-skum.
Flera fack Fyra invändiga fack tänkta för att transportera demonterat gevär med tillbehör.
Lås Dubbel dragkedja i metall där du kan sätta hänglås. Tåliga YKK-blixtlås 8 mm.
Lättransporterad Ett lättgreppat handtag gör väskan lätt att bära med sig.
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Är du ute efter maximalt skydd när du transporterar ditt vapen? Då är det här väskan för dig!

Det finns två lösningar för att tryggt transportera sitt vapen i bilen eller på väg till jaktmarkerna: välja ett klassiskt fodral eller ett fodral för demonterat gevär. Men föredrar man att använda en väska, så är den här nya modellen som är både snygg, robust och har skum med tredubbel densitet precis vad du är ute efter. Våra tekniker har i praktiken framför allt tänkt på att skydda ditt gevär från stötar så väl som möjligt. Hur går det till? Tack vare EVA-skum

Vilka är fördelarna med att använda EVA-skum i denna gevärsväska?

Vår jaktväska är tillverkad utifrån ett ytterskal i 8 mm tjockt EVA-skum. Det är ett lätt, mjukt och hållbart material. Enkelt uttryckt är EVA-skum extremt tåligt. Dessutom har vi valt att förstärka det hela med ett invändigt skydd i skum med tredubbel densitet: 30 mm polyetenskum (15 mm i ovandelen och 15 mm i underdelen) + 20 mm polyuretanskum. Så behöver du inte längre oroa dig för att ditt vapen ska råka ut för stötar.

Några tekniska data om detta tillbehörs mått

Yttermått:
Längd: 86 cm
Bredd: 31 cm
Tjocklek: 12 cm

Innermått:
Längd fack för pipor och kikarsikte: 81 cm
Kolvfackets längd: 54 cm
Kolvfackets bredd: 19,5 cm

Vad hittar man inuti denna väska för jaktgevär?

I denna väska på 3,5 kg finns fyra separata fack att lägga delarna till ditt demonterade gevär i. Ett fack för pipor och kikarsikte (två remmar med kardborrband håller fast det hela så det inte rör sig under transport), ett fack för kolven (som också har ett kardborrband), ett fack för att alltid ha Solognac rengöringsset för gevär nära till hands och slutligen ett för en tillbehörsask som rymmer småsaker som choke eller en trasa (som medföljer).

Ditt vapen rör sig inte

Utöver de totalt tre remmar som håller ditt gevär på plats, finns en grön ”skumlimpa” som omsluter vapnet för att garantera optimal stabilitet under transporten. Detta mjuka skum formar sig verkligen perfekt runt geväret. I praktiken ändrar skumplasten form när den kommer i kontakt med kolven, kikarsiktet och piporna: vapnet hålls stadigt på plats utan att röra sig. Notera dessutom att väskans mått gör den till ett tillbehör som inte väcker uppmärksamhet under transport.

De extra detaljerna som gör skillnad

Hela väskan stängs med ett blixtlås längs långsidan och du kan lägga till ett hänglås. Perfekt som extra säkerhet utöver ett vapenskåp i hemmet, särskilt om man har barn. Som du ser har vi gett denna modell av jaktväska ett ”äkta” utseende, som utstrålar elegans och robusthet. Låt oss på den punkten tillägga att polyeten (som används vid tillverkningen av denna produkt) är ett material som är mycket tåligt mot stötar och sammanpressning.

Kan man flyga med sitt demonterade gevär i denna väska?

Utöver nationella villkor och grunder för att trygga transport av jaktvapen, finns särskilda bestämmelser för att kunna resa med ett eldvapen. Särskilt om man flyger. Vi uppmanar dig att informera dig hos behöriga myndighetsorgan. Att flyga med denna väska är alltså fortsatt underkastat bland annat de villkor som fastställs i de olika flygbolagens bestämmelser.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Skumdel
100% EVA
Skum
100% Polyetylen
Huvudmaterial
100% Polyester
Rem
100% Polypropylen
Skötselråd: Handtvätt.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen