Referens : 8494530
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
GANTS SNOWBOARD

Skid- och snowboardvante 2-i-1 SNB MI 500 svart DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4/5
4/5

Färg : SVART / Honung / OCKRA

Decathlon
Vi har tagit fram de här vantarna för skid- och snowboardåkare som vill ha långa vantar som är lätta att komma åt, vattentäta och slitstarka Långa vantar för värme som kan varieras efter utomhustemperaturen - utan att kompromissa om skydd vid snowboarding.

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tåligt mot nötning och revor
Värme Rekommenderas ned till -15 °C, beroende på hur känslig man är för kyla.
Vattentäthet Vattentätt material och membran
Rörelsefrihet Naturläder som är följsamt.
Soliditet Handflata i naturläder.
Kompatibilitet Framtagen för att bäras under jackärmen
Modularitet Värme när man behöver den tack vare det avtagbara fodret (+/- 24% värme)
Enkelhet Mycket nära passform runt handleden för att slippa inställningar

Teknisk information

Viktigt om passformen

Tänk på att denna vante utformats för att vara lätt åtkomlig och ha justerbar värme. Därför har vi valt en mycket nära passform runt handleden för att slippa inställningar. Därför kan det vara lite svårare att ta på och av sig denna produkt än en dyrare produkt med inställbar handled.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder.Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.

Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på http://developpement-durable.decathlon.com/

Hur kan jag vara säker på att mina handskar är vattentäta?

Handskarna är tillverkade i material som är vattentäta och ändå andas. För att undvika att vatten tränger igenom sömmar har vi lagt ett ”mellanlägg” mellan ytterlagret och vadderingen. Mellanlägget är fullständigt vattentätt. Under mycket fuktiga förhållanden kan handskarna bli helt genomdränkta med vatten, särskilt om den vattenavvisande förmågan försvunnit, men händerna är alltid skyddade mot snön.

Varför är produkten vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla våra vattentäta snowboardprodukter har behandlats för att vara vattenavstötande.

Hur man undviker att tappa handskarna i liften!

En säkerhetsrem i resår kring handleden gör att du kan ta av handskarna i tex. liften, utan att riskera att tappa dem.

Hur kan du reglera värmen i vantarna?

Produkten har en modulär uppbyggnad. Beroende på utomhustemperaturen kan du ta ut innervanten och bara ha på dig den vattentäta yttervanten.

WAXÉ - för att inte se ut som alla andra åkare

Huvudmaterialet i vantarna kallar vi WAXÉ. I likhet med jeanstyg förändras materialet och blir mer attraktivt med tiden. Dina vantar kommer att avspegla din stil och att skilja dig från alla andra åkares. Färgen och sliteffekten på det nya materialet kan även skilja sig från fotot.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Handflata
100% getläder
Huvudfoder
100% Polyester
Foder
100% Polyamid
Detalj
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst liggande och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Den här produkten är utformad för snowboardåkning och skidåkning. Vid annan användning riskerar du att överskrida produktens tekniska förmåga. Vi rekommenderar starkt att man bär hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att njuta fullt ut av sin sport.

Vårt engagemang

Passionerade snowboard- och skidåkare. Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com!
Så testas produkten Alla snowboardprodukter från Dreamscape har provats ut under verkliga förhållanden: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker snowboard och skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program som produkten har konstruerats för perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 5 År

Omdömen

Personalens omdömen