Referens : 8529656
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

VANDRINGSSHORTS MH500 LILA

5/5
5/5
Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram dessa MH500 shorts för dagsvandringar i alla väder längs mer krävande leder Dessa shorts är särskilt framtagna för bekväm vandring och anpassar sig till olika kroppsformer tack vare sin stretchmidja. Lätta och tåliga shorts för sommaraktiviteterna.

Produktens fördelar

Rörelsefrihet Töjbart material och resårbälte för optimal komfort.
Lätthet Väger bara 150 g i storlek 10 år.
Soliditet Nötningsbeständigt ripstop-tyg.
Torkhastighet Snabbtorkande polyamidmaterial.

Teknisk information

Materialens tålighet

Testad för att hålla för nötning och slitage: vi kontrollerar exempelvis med laboratorietest att fleecen inte noppar sig. Färgbeständighetstest: Färgbeständigheten testas rigoröst för att färgerna inte ska lösas upp i kontakt med saliv. Tester av längre tids slitage: upprepade tvättar ska inte ändra materialets egenskaper, tjocklek eller utseende.

Tekniska detaljer

Bälte i töjbart tyg med dragsko på insidan. 2 handfickor och 1 ryggficka.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Eftersom vi är medvetna om att man måste agera för att bevara vår natur, är Quechua fast beslutet att begränsa miljöpåverkan av sina produkter.
Produkten är i dag inte miljövänligt utformad, men vi arbetar varje dag på att göra den mer hållbar: ekodesign, möjlighet att reparera och hållbarhet står i centrum för vår produktutveckling.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
94% Polyamid, 6% Elastan
Midjeband
89% Polyester, 11% Elastan
Skötselråd: Tvättas innan användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Tvättemperatur 40 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent.

Vårt engagemang

För att svara mot era krav testas Quechua-produkter i bergstrakter, under förhållanden man kan råka ut för under vandring.
Vår provningstekniker Sarah och en testgrupp bestående av barn provar ut produkterna under hela utvecklingsprocessen fram tills de börjar säljas.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Sedan testar vi dem på fältet, eftersom vi är övertygade om att det bara är genom att testa i verkliga situationer du kan råka ut för som vi ständigt kan bli bättre.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen