Referens : 8604667
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KAMOUFLAGEKLÄDER, VATTENVILT

Vadarstövlar jakt 500 neopren kamouflage våtmark SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
tills 1 499kr -%

Från

1 499kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
1 499kr -%
Innan0krNu1 499kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Våra ingenjörer och designers har tagit fram dessa vadarstövlar med 4 mm neopren för sjöfågeljakt, när man måste hålla sig varm för att sätta ut lockfåglar. För att sätta ut lockfåglar utan att ta in vatten, gå genom träsk/våtmark och kunna jaga när det är kallt – samtidigt som du fortfarande är kamouflerad – dessa varma vadarstövlar följer dig överallt.

Produktens fördelar

Värme Med 4 mm neopren för att hålla värmen.
Vattentäthet Vattentätt material och sammansatta utan sömmar.
Camouflage Realistiskt kamouflage med våtmarksmotiv i 3D med hög upplösning och djupverkan.
Nötningsbeständig Förstärkta framtill med slittåligt material.
Fickor Förvara licens och bilnycklar i vadarstövlarnas innerficka.
Flera fack Ammunition och patroner förvaras torrt, skyddat och säkert i mittfickan.
Rörelsefrihet Extra vidd under vadarstövlarnas ärmar gör att du kan koncentrera dig på jakten.
Justerbara Tack vare de justerbara hängslena kan du utan hinder dra, bära och gå.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Hålla sig varm när man jagar i kylan: ja, det går med denna modell

När man mitt i vintern står i en vattensamling och sätter ut sina vettar måste man kunna lita på sin utrustning. Därför har vi valt ett mycket slitstarkt huvudmaterial i 4 mm neopren framtill och 4 mm slittålig neopren baktill till dessa vadarstövlar. Allt för att garantera optimal värmeisolering. Och stövlar och sulor med formsprutad polyuretan (PU).

Du slipper få stövlarna fulla! Se hur dessa täta vadarstövlar är förstärkta

Det finns inget värre för en andjägare än att ta in vatten och frysa. Det är inte roligt att gå omkring fuktig en hel dag och dessutom i fuktig miljö. Det är därför våra vadarstövlar har förstärkningar för att skydda mot slitage och skav. Vi har satt dem på alla ställen som exponeras när man sätter ut lockfåglar och under själva jakten – för att garantera att de sitter bra och håller länge.

En mittficka med patronfack: en stor fördel när man jagar i fuktig miljö!

En av de största fördelarna med våra vadarstövlar är utan tvekan att de har de har en mittficka framtill som kan öppnas och stängas med kardborrband. Invändigt finns en patronficka för att lätt och snabbt komma åt åtta Magnum- (76 mm) eller Super Magnum (89 mm)-patroner. Dessutom kan du i denna ficka lägga telefonen eller handlingar (som licens, försäkring, kvitto på årsavgiften osv.).

Hur kan dessa vadarstövlar göra det lättare att skjuta och ge dig viss rörelsefrihet?

För att anpassa sig optimalt till din kroppsform, men också för att underlätta och inte störa när du ska skjuta, har våra vadarstövlar fasta justerbara hängslen. Det gör att gevärskolven inte går emot något system för att stänga (så att du riskerar att hamna snett när du lägger an). Observera att den kroppsnära passformen och de vidare delarna under armarna, som också kan justeras, har till syfte att ge högre rörelsefrihet, som när man går i lera och/eller vatten.

MÅNGSIDIGA VADARSTÖVLAR MED KAMOUFLAGE SOM TAGITS FRAM FÖR ATT PASSA I OLIKA NATURTYPER OCH GEOGRAFISKA OMRÅDEN

Dessa vadarstövlar, avsedda för sjöfågelsjakt, har ett kamouflage med våtmarksmotiv som är unikt för Solognac och som tagits fram för att inte upptäckas lika lätt av änder, gäss och årtor. Tack vare den oerhört realistiska återgivningen av olika växtlighet (kaveldun, örter, vass), en tydlig 3D-effekt och en kontrastrik bakgrund med ljusa och mörka nyanser, gör de här vadarstövlarna att du under hela säsongen kan förbli osedd i alla naturtyper där man jagar sjöfågel.

För att svara mot användarnas behov – oavsett typ av jakt – finns de i flera storlekar

Våra vadarstövlar är avsedda för att kunna jaga från gömsle eller vindskydd och ändå hålla sig torr och varm ända upp till bröstet. De finns i dubbelstorlekar: 40/41 (med en vikt på 3,200 kg), 42/43 (med en vikt på 3,400 kg), 44/45 (med en vikt på 3,620 kg) och 46/47 (med en vikt på 3,985 kg).

Garanti, service, reparationer

Vi lämnar två års garanti på våra vadarstövlar. För att fortsatt kunna erbjuda denna fördel på lång sikt lämnar vi dock inte garanti för användning utöver den avsedda (bland annat yrkesmässigt fiske) eller skada orsakad av felaktig användning eller underhåll (passage genom taggbuskar eller taggtråd). Fritidsfiske omfattas av garantin. Och skulle du råka ut för en reva har du möjlighet att laga vadarstövlarna med hjälp av de lappar som finns i innerfickan (du behöver ha lim med dig).

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Neopren
Stövlar
100% Polyuretan
Skötselråd: Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och mörkt. Torkas hängande med stövlarna uppåt.
Begränsad användning: Håll på avstånd från värmekällor.

Vårt engagemang

Så testas produkten Dessa vadarstövlar i neopren har testats av våra ambassadörer och testpatruller vid sjöfågeljakt i norra Frankrike, i Gironde och i Camargue.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen