Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter. Läs mer, klicka här.
Referens : 8602420
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
UNDERSTÄLL LANDSVÄG KALL VÄDERLEK HERR

Underställströja cykling ESSENTIAL svart VAN RYSEL

VAN RYSEL
Decathlon
Den här långärmade underställströjan är framtagen för dig, landsvägscyklist, stigcyklist eller stadscyklist, som gör turer i kallt väder. Håll dig varm med detta underställsplagg! Det mjuka och töjbara materialet garanterar optimal komfort. Vi har gjort den ekodesignad för att minska miljöpåverkan.

Produktens fördelar

Värme Bekväm och varm.
Formar sig efter kroppen Töjbarheten ger maximal komfort.
Svettbortförsel Utmärkt svettavledning

Teknisk information

Ett första klädlager

När du cyklar släpper kroppen ifrån sig både värme och svett.
och utan ett underställsplagg som är anpassat till din träning stannar svetten kvar i det första klädlagret, intill huden, och hindrar en god temperaturreglering. Dina kläder blir då tunga, kalla och obehagliga.
Underställströjan 100 för cykling är varm, bekväm och snabbtorkande.

Produktens värmande förmåga

Det är produktens förmåga att skydda kroppen mot kyla. Den beror på materialets värmemotstånd och luftgenomsläpplighet. Ju högre värmemotstånd, desto bättre kommer produkten vara på att hålla kvar den kroppsvärme som alstras under cyklingen.

Skötselråd

Maskintvätt 30°C. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd ej sköljmedel. Låt torka på galge i ett varmt och ventilerat utrymme. Torktumla ej. Kemtvätta ej. Använd ej produkter med klor. Placera ej på element.

Produkttester

Våra produktutvecklare har sin bas i B'TWIN VILLAGE i Lille, Frankrike, där de kontinuerligt arbetar för att göra cykling smidigare och bekvämare för våra kunder. Vårt mål är att ta fram produkter som så väl som möjligt svarar mot användarnas behov, för att eliminera alla hinder och besvär kopplade till cykling.
Vi testar produkterna ute på vägarna och i terrängen, eftersom vi är övertygade om att det endast är genom verkliga brukssituationer som vi kan utvecklas och förbättra våra produkter.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen