Referens : 8569614
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BYXSHORTS, T-SHIRT TJEJ, 7-15

T-shirt för vandring MH100 7-15 år Junior grön QUECHUA

QUECHUA
4.3/5
4.3/5

Färg : GRÖN

Decathlon
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram denna MH100 t-shirt för vandrare som vill förena komfort och stil längs leden. En t-shirt för vandring som ger en perfekt avvägning mellan komfort, kort torktid och skydd mot solen. Dessutom är den snygg!

Produktens fördelar

Torkhastighet Polyesterblandning som torkar snabbt
Rörelsefrihet Stickat trikåtyg som är naturligt töjbart och bekvämt.
Lätthet Endast 80 g i storlek 8-9 år
Lättskött Maskintvätt 30°, lufttorka eller torktumla på låg temperatur.

Teknisk information

Materialens tålighet

Testad för att hålla för nötning och slitage: vi kontrollerar exempelvis med laboratorietest att fleecen inte noppar sig. Färgbeständighetstest: Färgbeständigheten testas rigoröst för att färgerna inte ska lösas upp i kontakt med saliv. Tester av längre tids slitage: upprepade tvättar ska inte ändra materialets egenskaper, tjocklek eller utseende.

VI TÄNKER PÅ MILJÖN

Eftersom vi är medvetna om att man måste agera för att bevara vår natur, är Quechua fast beslutet att begränsa miljöpåverkan av sina produkter.
Produkten är i dag inte miljövänligt utformad, men vi arbetar varje dag på att göra den mer hållbar: ekodesign, möjlighet att reparera och hållbarhet står i centrum för vår produktutveckling.

Solskydd

Det bästa solskyddet är kläder. Välj långärmat, långbyxor och hattar med breda brätten. Tänk på att en t-shirt inte ger ett fullgott skydd: för både tygets tjocklek, stickningens täthet och till och med färgen spelar in i hur stor andel UV-strålar som filtreras.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
50% Polyester, 50% Bomull
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Stryk endast insidan.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och rent, hopvikt eller på galge.

Vårt engagemang

För att svara mot era krav testas Quechua-produkter i bergstrakter, under förhållanden man kan råka ut för under vandring.
Vår provningstekniker Sarah och en testgrupp bestående av barn provar ut produkterna under hela utvecklingsprocessen fram tills de börjar säljas.
Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Sedan testar vi dem på fältet, eftersom vi är övertygade om att det bara är genom att testa i verkliga situationer du kan råka ut för som vi ständigt kan bli bättre.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen