Referens : 8404874
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TRÄNS

Träns 580 GLOSSY för ponny svart FOUGANZA

FOUGANZA
Decathlon
Funktion och stil. Vårt team har utformat det här tränset för dina dagliga hästaktiviteter. Tränset 580 är mycket snyggt och ger dessutom fördelen att det är bekvämare för ponnyn vid nacken, pannan och näsryggen.

Produktens fördelar

Soliditet En kombination av buffel- och kalvskinn ger mycket god slitstyrka.
Användarkomfort Nackstycket och det smidiga skinnet gör tränset bekvämare för ponnyn.
Enkelhet Rullspännena och karbinhakarna underlättar tränsningen.
Lättskött Buffelskinnet är mycket lätt att rengöra med lite tvål.
Formar sig efter kroppen Ergonomiskt nackstycke, V-format pannband, skyddande underlägg ger bra passform.

Teknisk information

Komfort:

Oavsett vilken hästsport du utövar vill du förstås att ponnyn ska må bra. Och det har också varit ett måste för vårt hängivna team. Tränset 580 gör det också bekvämt för hästen: det ergonomiska nackstycket, de skyddande underläggen och vadderingarna i kalvskinn vid nackstycket och nosremmen minskar trycket på nacke och nosrygg.

Lättanvänd:

Tränset 580 är utformat för att fullt ut uppfylla ryttarnas förväntningar och det har en del praktiska finesser som underlättar användningen. Tack vare rullspännen går det mycket snabbt att justera det. Det går snabbt att knäppa käkremmen med karbinhaken, och sidostycken är i olika storlek för enklare hopsättning/isärtagning. Det går snabbt att justera utrustningen och du får mer tid för hästen.

Ergonomiskt:

Tränset 580 är utarbetat för att vara snabbt och intuitivt att justera efter varje häst, oavsett typ och storlek. Det ergonomiska nackstycket ligger fint mot nacken och trycker mindre. De D-formade spännena gör att nosremmen kan anpassas efter hästens huvud och drar inte i sidostyckena. Alla ponnyer är olika och det V-formade pannbandet passar lika bra på alla oavsett huvudform.

Snyggt:

Tränset 580 finns i olika versioner: det uppfyller alla ryttares förväntningar, oavsett disciplin. Ägnar du dig hellre åt hoppning? Välj en modell med stickningar eller i version Glossy. De som hellre rider dressyr väljer säkert version Strass med bred nosrem. Linjerna, utformningen och materialen i 580 passar lika bra vid träning som vid tävling. Komfort OCH stil.

Lättskött:

Tränset 580 är huvudsakligen gjort i buffelskinn av bästa kvalitet som är mycket slitstarkt. Det är också mycket lättskött. Sköt om det genom att regelbundet tvätta det med glycerintvål. Glöm inte att också smörja in det med fett då och då.

Hur justerar jag tränset?

När tränset sitter bra ska bettet vara i kontakt med ponnyns mungipor utan att pressa. De två sidostyckena ska vara symmetriskt justerade och käkremmen ska inte pressa ihop käken: du ska få in handen mellan käken och remmen. Be om råd om du är tveksam.

Rätt åtdragen nosrem:

Beroende på ponnyns temperament, dess känslighet i munnen och hur fast du är på handen kan nosremmen spännas på olika sätt. Den här delen av tränset ska alltid anpassas efter hästens huvudform och den ska alltid kunna arbeta avspänt. Om du är tveksam om hur du ska spänna det, ska du be om råd. Det är inte alltid nödvändigt att använda nosrem och på 580 kan den lätt tas av.

Storleksguide:

Tränset 580 fins i tre storlekar*:
PS (ponny: upp till 140), CS (liten häst: 140–160) och FS (häst: över 160).

*De här uppgifterna ges endast som vägledning beroende på hästens mankhöjd (cm) och kan variera beroende på hästens ras och kroppsbyggnad.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Nötläder
Foder
100% koläder
Spänne
100% Rostfritt stål
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara hängande i ett torrt och svalt utrymme.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen