Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8496478
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TILLBEHÖR LAGSPORT

Träningsstege fotboll Essential 3,20 m orange KIPSTA

KIPSTA
5/5
Decathlon
tills 99kr -%

Från

99kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Click & Collect i butik Beräknat leveransdatum 28/09/2020 gratis
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 29/09/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 01/10/2020 199kr
99kr -%
Innan0krNu99kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra produktutvecklare har tagit fram den här träningsstegen för träning av stegkoordination, hemma eller i klubben. Öka steget! Den här träningsstegen på 3,20 m och med unik form är ett oumbärligt redskap vid fotbollsträningen.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Soliditet Stegen är halvstel och tål att man trampar på den.
Stabilitet Ligger på plats: halvstyva ribbor som minskar risken för att halka.
Sikt Neonfärgen gör att stegen syns bra på marken.

Teknisk information

Produktserien Essential

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare fann vi att det fanns behov av olika träningsövningar: begränsa, undvika osv. Därför utvecklade vi redskapsserien Essential: smarta och lättillgängliga produkter som var och en fyller en viktig funktion (märka ut, sikta osv.) för lekfulla och effektiva träningar i alla ålderskategorier. Du kan använda stegen för att träna på att undvika hinder. Följ sagan!

Våra produktutvecklare berättar historien om hur serien Essential kom till

När vi tänkte ut produkterna i serien Essential, ville vi skapa dynamik. Därför gav vi produkterna en riktning. varje del är pilformad – det är seriens kännetecken. Ribborna är alla böjda åt samma håll. Det är både intuitivt och lekfullt, även för de yngsta. Pilarnas riktning anger när man ska öka farten och när man ska sakta in."

Unika mått och unik design för effektivare träning.

”Träningsstegen Essentiel är 3,20 m lång och består av 7 ribbor med 51 cm mellanrum. Vi låter produktutvecklarna förklara varför:
”Måtten och mellanrummen gör att man kan utföra rörelsen utan att vara särskilt lång, även barn klarar det. Vi ville också göra en lättillgänglig basprodukt som skulle vara lätt att använda och att stuva undan för att man inte ska förlora för mycket tid på träningarna. Träningsstegen lägger du bara ut och så är det klart!”

Tillförlitlighet och slitstyrka som testats på planen

Det är viktigt att ha en intuitiv och lätt igenkännbar form. Men det viktigaste är att man kan utvecklas i full säkerhet. Därför har vi kontrollerat stegens hållbarhet under krävande tester. På Kipstadium i Tourcoing satte vi ribborna på träningsstegen på hårda prov för att testa slitstyrkan men också stabiliteten. Resultat: stegen rör sig inte och den förstörs inte under övningarna.

David, testansvarig hos Kipsta presenterar träningsstegen

”Träningsstegen har blivit en viktig produkt inom fotbollen och även vid individuell träning. Ju bättre koordination du får, desto bättre blir du som fotbollsspelare! Du får även bättre balans och bättre taktkänsla. Då får du rätt rytm för att springa på fotbollsplanen. Det går att göra över 80 övningar med en träningsstege! När du har köpt en får du en övningsvideo via e-post.”

Ekodesign

Eftersom miljömedvetenhet genomsyrar hela vårt arbete, har vi under utvecklingen av träningsstegen Essential fokuserat på att minska påverkan på miljön. Med utgångspunkt i vår träningsstege Modular har vi förenklat varje del, för att få fram en enkel men funktionell stege.,Vi har minskat stegens vikt med 250 g, och materialet är 99% Polypropen. Vi har även ersatt väskan med en kartongförpackning.

För att komma ännu längre i träningen kan du pröva DECATHLON COACH

Vår app DECATHLON COACH har utvecklats för att erbjuda träningsprogram utvecklade av diplomerade tränare. Löpning och promenad finns sedan tidigare i appen och nu finns också specifika fotbollsprogram som coachar dig genom olika träningspass. Ladda enkelt ner gratisappen: https://www.decathloncoach.com/se/home/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ram
100.00% Polypropylen
Strap
100.00% Polypropylen
Spänne
100.00% Mässing
Förvaringstips För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen