Referens : 8572444
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

Träningsoverall barngympa varm Junior grå DOMYOS

DOMYOS

Färg : GRÅBLÅ / SVART

Decathlon
Varm och bekväm träningsoverall i regular-modeel som sitter åt i benslut och i midja. Ekodesignad modell. Ett av de första plaggen i juniorkollektionen för barngympa, som tillämpar tekniken Minimal Waste. Ett första steg till en minskad miljöpåverkan.

Produktens fördelar

Hjälper till att utveckla självständighet De är enkla att ta på, både för barnet och för föräldrarna.
Värme Byxa och tröja i bomullsfilt som håller dig varm.
Töjbar Stretchmaterial som följer barnets rörelser smidigt!
Mjukhet Ett mjukt plagg mot barnets hud.

Teknisk information

Vad innebär Minimal Waste?

Det är en ny metod som avser att minska tygavfallet under produktionskedjan.Produkten skapas utefter schablonen och inte endast efter designen.
Man utgår från schablonen från början, för att spara på textilen.Man ser till att plaggets olika delar passar perfekt, likt ett pussel, och på så sätt undviker man onödigt tygavfall.

Fördelarna med Minimal Waste

I vanliga fall kan uppåt 20 % av tyget bli avfall under produktionen.Man slösar på naturresurser på detta sätt.Detta måste absolut prioriteras för att undvika denna onödiga tygåtgång.För denna produkt har avfallet gått ner från 18 % till 9 %.

Produkttester

När vi utvecklar våra produkter väljer vi endast ut textil och färger som inte innebär någon risk för barnen, och accessoarerna (knappar, remmar, strass m.m.) som inte kan stoppas i munnen.Vi garanterar att tygkomponenterna inte är hälsoskadliga utifall barnet skulle stoppa dem i munnen.Utöver de rådande säkerhetsstandarderna så prioriterar vi säkerheten för varje del i plagget.Dessa små detaljer gör stor skillnad!

Barnets utveckling

Vi utformar vår klädkollektion för barngympa i samarbete med en psykomotorisk terapeut, för att få inblick i barnens motorik och autonomi, på så sätt svarar kläderna upp till barnens behov."Utmaningen består i att få barnet att inte tröttna och vilja ge upp. Vi måste erbjuda möjligheter som barnet klarar av, för att kunna repetera rörelsen som så småningom blir automatisk och lätt att ta till sig, förklarar vår samarbetspartner Agathe, terapeut inom psykomotorik.

Hjälpa barnet att klä på sig på egen hand

Hur integrerar vi den i våra barnkläder? Med dragkedjor som är enkla att stänga, en bred halsringning för att inte fastna med huvudet, synliga märkningar på bak-och fram osv. Alla dessa detaljer gör det enklare .

Har du hört talas om barngympa?

En sport, en lek och en ny upptäckt för barnet?
Under barngympan övar barnet på sin psykomotoriska utveckling på ett roligt och lekfullt sätt! Kanske väcks även lusten att testa andra sporter?
För barn från 1 år upp till 6 år. Denna lekfulla sport består av hinderbanor med anpassad utrustning.

Fördelarna med barngympa

Utövar ditt barn babygympa?Visste du att dessa lekar främjar barnets psykomotoriska egenskaper?Genom olika lekar och redskap lär sig barnet balans, koordination och rörelser, och lär känna sin kropp och upptäcker nya möjligheter! Det är ett utmärkt sätt att få bra självkänsla.

Vad ska barnet ha för kläder på barngympan?

Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirt, byxa, tights och jacka för barngympa! Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna.Du väljer mer eller mindre tekniska plagg beroende på barnets nivå.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
49% Polyester, 6% Elastan, 45% Bomull
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Det här plagget har genomgått tvätt- och torktest för att garantera att den behåller form och färg länge. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen