Hemleverans Express - Hos dig nästa dag! Leverans inom Stockholms län
Referens : 8513302

Trailsko TR Herr

4.8/5

Färg : Petrolium / Solgul

Vårt hängivna designertema har skapat trailskorna för dina traillöpningar på 40 km i ganska svårframkomlig terräng. TR ger en bra mångsidighet när du börjar träna traillöpning, såväl på väg som i mer svårframkomlig terräng.

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Teknisk information

Skorna för dig som börjar traillöpning, lika bra på vägar som i terräng!

När du börjar springa trail i närheten där du bor, händer det att du springer en bit på vägar.Då passar TR-modellen perfekt : skorna ger dig perfekt stötdämpning även på vägsträckorna.

TR har allt du kan önska av en bra trailsko - grepp, flexibilitet och lätthet!

Sulan har böjskåror längs hela ytan:nedsättningen av foten görs på så vis smidigare.Gummisulan ger bra grepp.Dubbar på 4 mm, bekväma även på landsväg.Sulans drop är på 10 mm.
En snörficka så de inte är i vägen när du springer,En lätt trailsko: väger endast 310 g i stl. 43, rekommenderas för utövare upp till 80 kg.

CS och Kalensole: bra stötdämpning på vägar och i terräng

Kalensole, är EVA-skum som används mellansulan. 3 års arbete har resulterat i en exklusiv sko som ger 34 % bättre stötdämpning, + 25 % bättre energiåtervinning, bättre temperaturstabilitet och bättre hållbarhet.Vad är CS? Circular System består i ett lufthål i skummet vid hälen.Detta gör så att chockvågorna fördelas jämnare vid hälen.

Skorna anpassas till vägunderlaget och till ditt löpsteg med konceptet K-Only.

Det exklusiva Kalenji-konceptet med ett tätt skum under mellanfoten gör att våra skor passar för alla löpsteg.
Detta innovativa koncept är ett resultat av en 6 månaders studie med 372 löpare vid Institute of Health i Luxemburg*. Studien visade efter 12 558 träningspass, 12 094 timmars löpning och 116 723 km att K-Only-konceptet passar alla typer av löpsteg, oavsett om det är ett pronations-, supinations- eller neutralt löpsteg.

Skon är testad i bruk

Efter utförliga laboratorietester av flera prototyper, har TR testats i bruk på trailspåret på Opalkusten, mitt i vintern.Resultatet är en bekväm trailsko, som är mångsidig på olika markytor, Den valdes till årets sko 2018 av Endurance Trail magazine i kategorin Road To Trail.

Ett sista tips?

Marc, vår designer, och Thierry, vår produktchef, ger dig tips när du börjar träna traillöpning:
"Ge inte upp och gå långsamt fram i träningen, hoppa inte över något steg, träna regelbundet. Det är mödan värt när du sedan börjar springa i mer varierande terräng, och du märker att du klarar det fint."

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
56.00% Gummi, 44.00% EVA
Ovandel i
40.00% Polyuretan, 60.00% Polyester
Insida i
100.00% Polyester
Skötselråd: Handtvätt. Får ej torktumlas.
Förvaringstips För att ta hand om skorna och absorbera fukt, så rekommenderar vi att du stoppar tidningspapper i dem efter användning.

Vårt engagemang

Så testas produkten Denna sko har testats av många olika löpare på olika underlag. Den har även genomgått flertalet mekaniska laboratorietest.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen