Referens : 8402715
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR TRAILRUNNING, DAM

Trailsko MT2 dam ljusblå/rosa EVADICT

EVADICT
5/5
5/5

Färg : LJUSGRÅ / Mörk stromblå / Hallonröd

Decathlon
Vårt hängivna team har tagit fram den här skon för dig som utövar traillöpning upp till 170 km, särskilt på stenigt underlag. Vill du ha en riktig kämpe för dina bergstrailrundor? MT2 är både lättare och mjukare än MT, och passar utmärkt för löprundor med nivåskillnader.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Grepp Få bättre fäste tack vare dubbarna på 5 mm.
Stötdämpning Bättre stötdämpning med K-Ring och Kalensole-skummet i sulan.
Stabilitet Bättre stabilitet med större tryckyta i sulan.
Fäste Utvald gummi för mycket bra fäste.
Komfort Bekväma från 0-170 km tack vare den luftiga innerskon med foder.
Formar sig efter kroppen Passar alla löpsteg tack vare K only-konceptet.

Teknisk information

En sko som passar både på långdistans och på steniga småstigar.

Vi har tagit fram MT2 för att den skulle passa på alla rundor, korta som långa. Det är en ledig sko som är bekväm från första, lugna till sista ultratrailkilometern. Thierry, produktchef på Kalenji, kallar den för "trailkämpen". Den är pålitlig, säker och stabil på alla avstånd och alla underlag. MT2 passar även i bergsmiljö eller på stenigt underlag.

Bra fäste i alla lägen:

Tack vare era åsikter har vi förbättrat gummit och dubbarna. Vi är därför glada att kunna erbjuda en sko med den här sulan som ger mycket bättre fäste även på hala stenar.

K-Ring och kalensole: Effektiv stötdämpning.

K-ring är ett exklusivt koncept hos Kalenji: en ringformad stötdämpning i hälen. Hålet i mitten gör att vågorna från stötar skingras.
Kalensole, är EVA-skum som används mellansulan. 3 års arbete har resulterat i en exklusiv sko som ger 34 % bättre stötdämpning, + 25 % bättre energiåtervinning, bättre temperaturstabilitet och bättre hållbarhet.
För löpare som väger upp till 75 kg.

Känn dig säker även på stenigt underlag

MT2 är en pålitlig sko för traillöpning som du kan använda i alla lägen. Stenskyddet skyddar mot små stenar både fram och på sidorna.

En mjukare trailsko

Efter era synpunkter om MT, gjorde vi MT2 mjukare. Sulan har gummizoner mellan varje dubb. Eftersom den är mjukare är den även mer följsam så att du får en bättre fotrullning Släpp loss i de snabba delarna.

... och lättare!

MT2 är dessutom lättare för att du ska ha mer kraft i dina steg. De väger 30 g mindre per sko, vilket gör dem bekvämare. De väger nu 270 g i 39.

Anpassad efter ditt löpsteg

K-Only är ett exklusivt koncept från Decathlon, med ett tätt skum under mellanfoten gör att våra skor passar för alla löpsteg.

Drop minskat till 8 mm.

Tack vare era synpunkter har ju justerat MT2-skons drop till 8 mm. Den höjden passar perfekt både på vardagsrundor och i ultratrails.

Tester för kvalitet och hållbarhet

MT2 har testats i labb vad gäller tålighet. Sedan har vårt utvecklingsteam testat skon under verkliga förhållanden vid berget Sainte Victoire med hjälp av erfarna traillöpare. Mjukhetstest i jämförelse med den gamla versionen har också gjorts.
Resultaten gjorde att vi kunde ge ut den nya MT2. Lika robust och bekväm på alla underlag som förra versionen, men nu mjukare och lättare för en mer följsam och kraftfull löpning.

Snöra skorna EN gång!

Det finns inget värre än att behöva snöra om skorna. Dessa mjuka snören sitter perfekt på plats. Skon har dessutom en liten snörficka för att du inte ska snubbla.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
45% Polyuretan, 55% Polyester
Sula i
53% Gummi, 47% EVA
Insida i
85% Polyuretan, 15% Polyester
Skötselråd: Handtvätt. Får ej torktumlas.
Förvaringstips För att ta hand om skorna och absorbera fukt, så rekommenderar vi att du stoppar tidningspapper i dem efter användning.

Vårt engagemang

Så testas produkten Denna sko har blivit testad av många olika löpare på olika underlag. Kiprun Trail MT2 är mycket bekväma och skyddande. Den har även genomgått flertalet mekaniska laboratorietest.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen