Referens : 8528593
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
PROTECTION SOLAIRE HOMME

Surftights med UV-skydd 100 herr denimblå OLAIAN

OLAIAN
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Vårt designteam har tagit fram denna rashguard med UV-skydd som är särskilt utformad för surfing i varmt vatten. Passar dig som surfar mindre än 1 timmar/gång. Surftights med UV-skydd även i vattnet, som skyddar mot hudirritation när du ligger på surfbrädan.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Solskydd Textil UPF50+. Blockerar minst 95 % UV även när den är blöt.
Irritationshämmande Förhindrar skav mot brädan. För ca 2 timmar i vattnet.
Sitter på plats i vågorna Formande midja. Sammankopplas med rashguarden. Sitter stadigt i vågorna.
Torkhastighet Polyestermaterial som torkar snabbt.
Lättskött Textilens struktur för bort sand.

Teknisk information

Skyddar även i vått tillstånd.

Tyget i OLAIANS UV-tröja blockerar minst 98 % av UVB och 95 % UVA (UPF 50+). Garanterat effektivt skydd mot sol. Kan användas i och vid vattnet. UV-strålarna filtreras tack vare tygfibrernas densitet, och plagget ger effektivt skydd under lång tid, även efter tvätt. Obs! Elastanet i tygfibrerna kan försämras av användning i klorvatten.

Vad innebär UPF 50+?

UPF är ett standardiserat världsomfattande solskyddsindex (skyddsfaktor mot ultraviolett strålning).Det fastställer nivån av solskydd i ett tyg och mer exakt hur mycket UV-strålning det släpper igenom.För att leva upp till standarden måste det blockera minst 95 % av UV-strålningen. UPF 50+ betyder att tyget blockerar 95 % UVA och 98 % UVB.

Begränsar skav

Surftights som förhindrar skav från brädan, skyddar speciellt knäna när man ligger på brädan, och lårens insida i sittande position. Våra tester visar att plagget ger en markant minskning av skav i 2 timmar.

Sitter perfekt i vågorna!

Åtsittande midja som håller tightsen på plats i vågorna. Snodd framtill för att fästa rashguarden så den inte glider upp. Vi rekommenderar att du använder rashguarden 500 från Tribord tillsammans med surftightsen för komplett skydd (finns i kort- eller långärmad modell).

Värmeisolering och vind

Minimal användartemperatur: 22 °C. Lufttemperaturen påverkar även temperaturen. Våra värmeisolerande modeller (användning över 2 h), är tillverkade i fleece, neopren eller bådadera. Vinden kan kyla ner om den har en vindstyrka på 15 km/h: Välj en neoprenmodell i det här fallet.

Surftights med UV-skydd för vattensporter

Våra surftights svarar upp till surfarnas allra högsta krav. Plaggets utformning gör att den passar lika bra för andra vattensporter, såsom simning, kitesurf, wakeboard, vattenskidor, promenad i vatten eller SUP (stand-up paddle).

Solskydd

https://www.decathlon.se/C-1558721-solkram

Decathlons surfmärke OLAIAN

Decathlons surfmärke heter OLAIAN.
Produkterna tillverkas vid Frankrikes sydvästra kust, i Hendaye. I vårt utvecklingscenter, som ligger precis vid havet, kan vi på samma dag ta fram en ny surfingprodukt och sedan direkt testa den under verkliga användningsförhållanden

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder.
Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.
För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
85% Polyester, 15% Elastan
Foder
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Skölj i rent vatten efter användning.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Begränsad användning: Vatten >22 °C. Skyddar även i vått tillstånd. Tar bort 95 % UV.

Vårt engagemang

De solskyddande materialen har laboratorietestats av våra ingenjörer. De uppfyller rådande standard: EN 13758-2. Vi testar samtliga material innan produktionen startas. Vi har även egna testverktyg i våra laboratorier som komplement till externa laboratorietest. Produkterna testas både våta och torra i laboratoriet samt i verkligt bruk.
Så testas produkten Utformad och testad av vårt team i Hendaye, Frankrike. Materialen i våra produkter testas i laboratorium för att säkerställa god kvalitet och hållbarhet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen