Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8516712
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

Tights för babygympa 100 Baby svart DOMYOS

DOMYOS
Decathlon
tills 39kr -26%

Från

29kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från 16/04/2020 Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från 16/04/2020 så långt lagret räcker
39kr -%
Innan0krNu39kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Våra utvecklare av babygympa-produkter har utvecklat dessa tights för barn som utvecklar sin psykomotoriska förmåga. De stretchiga tightsen är i 95 % bomull och passar perfekt för babygympa då de ger mycket god rörelsefrihet. De är lätta att ta på sig vilket gör barnet mer självständigt.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Mjukhet Främst i bomull för god komfort.
Töjbar Med hjälp av elastan har ditt barn god rörelsefrihet.
Sitter väl Y Resåren i midjan gör dem lätta att ta på och att de sitter på plats.

Teknisk information

Ett basplagg

Barnet måste kunna röra sig helt obehindrat för att kunna utvecklas i sin träning. Då är det en bra idé att ha på sig ett par tights, en t-shirt och en jacka som man enkelt kan ta av. Tightsen 100, som består främst av bomull, finns i en rad olika färger och passar perfekt för babygympan där barn kan utveckla sina förmågor och ha roligt.

Stretchig

Tightsen 100 innehåller precis rätt mängd elastan för att vara stretchiga och följa ditt barns alla rörelser. På så sätt märker barnet inte av plagget utan kan koncentrera sig på hoppa, studsa, springa och att ha roligt och utvecklas. Det stretchiga tyget gör det även enklare för barnet att klä på sig själv så att ingen tid går förlorad!

Anpassad

Det är viktigt för barn att känna sig självständiga. Därför är tightsen 100 stretchiga och mycket lätta att ta på. Även om barnet har lite svårt att trä igenom fötterna så kommer plagget inte att gå sönder då det är mycket stretchigt. Tightsen har dessutom en resår i midjan så att de sitter på plats utan att man behöver knäppa dem. Barnet kan ta ut sig på gympan utan att hela tiden behöva tänka på att dra upp byxorna!

Mjukhet

Tightsen består av 95 % bomull och har en resår i midjan vilket gör dem mycket mjuka och bekväma för barnet att ha på sig. På så sätt har barnet total rörelsefrihet och kan koncentrera sig helt på gympan. Därför är tightsen 100 ett perfekt basplagg för babygympan.

Vad ska barnet ha för kläder på babygympan?

Vi på Domyos har skapat produkter som ditt barn kan lita på: t-shirts, byxor, tights och jacka (som barnet kan ta av om det blir för varmt!) Målet är att barnet har god rörelsefrihet och känner sig bekvämt, utan att behöva dra i kläderna. Tightsen 100 är ett måste för babygympan! Nu behövs endast ett par gympaskor, sen är det bara att sätta igång!

Har du hört talas om babygympa?

Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.

Fördelarna med babygympa

Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
05.00% Elastan, 95.00% Bomull
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Stryk endast insidan.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen