Vilken sportpersonlighet är du

Test: Vilken sportpersonlighet har du?

6 olika personligheter

För att bättre kunna ta ett beslut kring vilken sport du ska testa härnäst är det smart att först komma fram till hur du är som person och vad som pushar dig till att motionera. Kanske är du behov av sällskap eller är det en vacker omgivning som motiverar dig? Vi har "tagit fram" 6 personligheter här nedan som guidar dig till vilka sporter som kan passa sig bäst:Den uthålliga

"Liiiite till! Jo du orkar. Snabbare! Kom igen nu...!"

Du älskar att ta ut dig till max och att få kontroll över din puls. Du vill utmana dig själv genom att försöka orka lite längre, komma i mål lite snabbare eller genom att öka repetitioner eller sträckor.
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Löpning Cykling Simning BoxningUpptäckaren

"Awww naturupplevelser och motion SAMTIDIGT!"

Du mår som bäst av att ta dig fram i din egen takt ute i naturen, allra helst med ett fantastiskt landskap runtomkring dig. Du vill uppleva något samtidigt som du rör på dig och upptäcka nya miljöer och platser.
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Vandring Paddling Längdskidåkning StavgångPerfektionisten

"Finslipare där: Bemästra de tekniska detaljerna!"

Du älskar att vinna med ditt fantastiska kunnande och öga för detaljer. Du är beredd att jobba hårt för att få till den ultimata tekniken som får din prestation att se lätt ut - oavsett hur mycket slit som ligger bakom. Du vill imponera!
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Dans Golf Kampsport BågskytteAdrenalinsökaren

"Wooohooo! Vilken skön kick alltså!"

Du vill känna dig otroligt levande när du sportar och utmana ditt mod. Du söker alltid efter nya utmaningar och är inte rädd för att tänja på gränserna eller för att kämpa mot tyngdlagen.
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Mountainbike Klättring Surfsport VintersportDen Sociala

"Yes, fullt ös kompis! Jag pushar dig!"

Som den sociala varelse du är tycker du inte om att sporta själv utan vill helst ha sällskap under träningspasset. Du känner att det blir roligare om man är två eller fler och kan pusha varandra till att ta i lite extra - oavsett om ni spelar i samma lag eller inte.
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Fotboll Gymträning Rugby BordtennisDjur- & Naturvännen

"Djurens värld är ju bara sååå fascinerande!"

Du mår bäst av få en stund för dig själv. Eller ja, inte HELT själv. Du vill helst ha djur och natur omkring dig också. Kanske genom att umgås med dem eller genom att jaga efter dem - så länge du får njuta av deras närhet blir du nöjd och glad.
Känner du igen dig? Pröva någon av sporterna nedan:


Jakt Ridsport Dykning Fiske