Referens : 8536329
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
[EN] TENYA

TENYA SPARA 58 G RÖD FLASHMER

FLASHMER
Decathlon
Spara är jigghuvudet för att fiska nära bottnen med naturligt bete. Spara har den klassiska formen av tenya såsom den tillverkats på klassiskt vis Japan. Stor botten och låg tyngdpunkt för att alltid lägga sig platt.

Produktens fördelar

Simdjup Den speciella formen håller sig nära bottnen.

Teknisk information

Egenskaper

- Form: Spara
- Typ: Tenya
- Vikt: 58 g
Färg: Röd

Skaft med anti-retur

Metallskaft med anti-retur håller räkan på plats så den inte glider på hullingen när du styr draget, eller i strömt vatten.

Huvudsaklig krok

Huvudkroken är förstärkt och ultravass, formen omsluter räkan perfekt för en naturlig presentation.

Assist

Rund assist-krok som är järnhård och ultravass. Liten och robust, och perfekt anpassad för havsrudefiskar. Sticks in i räkans huvud, och överför varje napp - fisken blir chanslös!

Flätlina 65 lb med silikontrådar

Assist-krokens flätlina är i tunna neonfärgade silikontrådar som imiterar tenya-fiskens färg. Trådarna är långa och mjuka och liknar en räkas antenner. Rörliga och sprider små vibrationer i vattnet, som ökar tenya-dragets lockelseeffekt.

Stående läge

Den platta inflikningen undertill gör så att tenyan alltid landar platt på bottnen och aldrig rullar över på sidan. Krokens lutning är 45 °, och befinner sig över bottnen, så den inte fastnar. Naturlig presentation av räkan för att komma åt de allra försiktigaste havsrudefiskarna.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen