Referens : 8552180
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TENNISSKOR DAM GRUS

Tennissko för grus TS990 dam svart ARTENGO

ARTENGO
Decathlon
Vårt team har tagit fram de här skorna för expertspelare som spelar på alla typer av underlag. Vill du kunna springa över hela tennisbanan? Med nya TS990 kan du göra just det! De är mjuka och tåliga.

Produktens fördelar

Stötdämpning Det nya konceptet Lateral CS i sidorna ger garanterat bra och hållbar dämpning.
Framåtdriv De är mjuka och kraftfulla tack vare ovandelen i tyg och Pebax ®-delen i sulan.
Nötningsbeständig Tålig sula i RUBLAST-gummi och förstärkt ovandel i slitzonerna.
Komfort Ovansida i 3D-mesh och memory foam vid fotknölen.
Sitter väl Sitter på plats tack vare ovandelens struktur och förstärkningen i polyuretan.
Lätthet Vikt 315 g i stl 39.

Teknisk information

Vikt

315 g i stl 39.

RUBLAST-gummi.

När du rör dig kan du ibland stöta skorna mot golvet på ett sätt som sliter mycket på sulan. Underlagen kan dessutom slita på skorna. Yttersulan på den här skon består av ultratålig RUBLAST-gummi.

Förstärkt ovandel.

För att du ska kunna röra dig fritt och snabbt i alla riktningar på tennisbanan och för att göra skon mer hållbar har vi förstärkt ovandelen med mycket tålig polyuretan i nivå med tårna och fotens insida.

Pebax®

Skon har en polymerdel (Pebax®) med särskild form framtill för att ge mer kraft och lätthet. Programmet Pebax Powered® och materialet Pebax® är skapat för atleter. Pebax® och Pebax Powered® är från Arkema.
Du hittar mer information på www.pebaxpowered.com

Lateral CS

LATERAL Cushioning System (Lateral CS) är ett patenterat system som vi har tagit fram i Artengos utvecklingscentrum och Decathlon SportsLab. Det tog flera år att utveckla och är till för att garantera dämpning för foten mot golvet medan man spelar tennis.

Vi har gjort studier på tennisspelare och hur de rör sig på tennisbanan och lagt till ett särskilt skum, "High Impact Durability", på en speciell plats i hälen. Det minskar de hårda smällarna från golvet med 13 % (jämfört med TS990 2019).

Innersula

Innersulan är värmeformad och passar perfekt längs hela foten, även hålfoten. Skorna är mycket bekväma och är dessutom hållbara och lätta (i PU/polyuretan).

Snöre

Justera enkelt snörningen tack vare de platta snörena som gör att skon sitter på plats.

Vårt test i nötningsbeständighet

Skorna är testade i vårt labb i en maskin som återskapar slitningar vid häl, framtill på skon, vid tårna och inuti skon.
Den här skon är den sko från Artengo som klarar flest testcykler. Det är alltså den tåligaste modellen.

Vårt test i stötdämpning

Skorna har blivit testade i labb i en maskin som återskapar samma rörelser som vid tennisspel med hjälp av en maskin med en massa på 8 kg. Ju viktigare toppaccelerationen är, desto viktigare är chocken som kommer från kroppen.

Vårt test i användarkomfort

Skorna har blivit blindtestade av en panel av tennisspelare. De utvärderar användarkomfort vad gäller skons mjukhet och hur bekväm den är första gången man provar den.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
10% Termoplastisk polyuretan, 10% Polyuretan, 50% Gummi, 30% EVA
Ovandel i
70% Polyuretan, 30% Polyester
Insida i
100% Polyester
Skötselråd: Torka utomhus.
Förvaringstips För bästa hygien rekommenderar vi att du förvarar skorna på torr och sval plats, och tar ut innersulan efter varje användningstillfälle.

Vårt engagemang

Alla Artengos tekniska partner och flera spelare på hög nivå. Myrtille GEORGES (nr 10 i Frankrike 2020, f.d. nr 168 i WTA den 18/07/2015), Mallaurie Noel (nr 23 i Frankrike 2020, nr 486 i WTA den 16/03/2020)
Steve DARCIS (nr 38 i ATP i enkel den 22/05/2017), Oliver MARACH (nr 1 i ATP i dubbel den 01/11/2018), Nicolas ESCUDE (f.d. nr. 17 ATP).
Så testas produkten Innan våra skor hamnar på tenniscourten har de genomgått flera tester:
Tester i ett laboratorium bekräftar bland annat öglornas hållbarhet, sulans limning, toxikologi, slitningar på sulan och ovandelen, hur skon åldras m.m.
Tester på tennisplaner utförs av våra partner, som utvärderar våra produkter under verkliga spelförhållanden.
Om du också vill bli en testperson kan du skicka ett e-postmeddelande till oss på artengotest@decathlon.net
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen