Referens : 6054247
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TENNISSTRÄNGAR

Tennissena VS TOUCH 1.30MM NATURELL BABOLAT

BABOLAT
Decathlon
tills 499kr -%

Från

499kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
499kr -%
Innan0krNu499kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Passar spelaren på avancerad- till expertnivå som sällan har sönder sin strängning, och vill ha komfort och mycket kraft. Tennissträngningen Babolat VS Touch 1,30mm i natursena har utförts med Thermogut-teknologi. Ger bra kraft och kontroll.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 299kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

PRODUKTENS FÖRDELAR

Styrka Väldigt kraftig sträng med naturlig tarmsträng.
Spinn Utmärkt. Den naturligaste touchen.
Tålighet Sträng för dig som har av strängarna ibland.

TEKNISK INFORMATION

Vilken spänning?

Med medelspänning (18kg till 23kg) får du mer komfort, mer spin och mer kraft. Du får däremot mindre kontroll och precision.
Hög spänning (>23kg) ger mer precision och kontroll. Var däremot uppmärksam på seninflammation. Dessutom får du mindre spin och kraft.

Monofilament?

För monofilamentsträngar råder dig Decathlon att spänna dem med mellan 19kg och 22kg. Vi avråder starkt barn under 15 år från att använda monofilament, för att undvika skador. Denan strängning är reserverad för spelare som gör sönder sina strängar på under 10 h, då de snabbt tappar spänning.

Multifilament?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 25kg! Denna strängning rekommenderas personer som är känsliga för seninflammation, unga och personer som inte ofta har av strängningen. Multifilamentsträngningen håller spänningen väl.

Naturlig tarm?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 23kg. Denna strängning är på top vad gäller komfort, känsla och kraft. Dessutom håller den spänningen väldigt väl.

När är det dags att stränga om?

En rackets prestanda beror till 50% på ramen och till 50% på strängningen! Se därför till att ha en stränging i toppform.
För de som snabbt har sönder strängningen: byt när den går sönder.
För de som sällan eller aldrig har sönder sin strängning räder Decathlon att byta samma antal gånger per är som man spelar i veckan. Exempelvis: Spelar du 1 gång i veckan strängar du om 1 gång om året. Spelar du 3 gånger i veckan strängar du om 3 gånger om året.

Decathlons råd

Man ska inte spänna strängning som blivit lös, dess kapacitet har påverkats för mycket. En lösare strängning gör at du kan spela mer avslappnat, utan att pressa och därmed ha mer kraft. Vid spel blir strängningen sliten utan att gå av. Den förlorar sin elasticitet och sina ursprungsegenskaper. Grovleken (eller diametern) spelar också roll för spelkänslan. Ju tunnare sena, desto mer kraft och spin. Ju grövre sena, desto tåligare och skadligare!

Se fler Se färre

MATERIAL OCH RÅD

Komposition Naturliga fibrer av nöttarm.
Förvaringstips Undvik stora temperaturförändringar.Lämna inte din racket i bakluckan:temperaturen kan höjas eller sänkas kraftigt!

VÅRT ENGAGEMANG

Garanti: 2 År

DINA OMDÖMEN

PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE