Referens : 8601534
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR KLASSISK BALETT

Tekniksko balett hel sula läder stl. 25-40 rosa STAREVER

STAREVER
3.8/5
3.8/5
Decathlon
Tekniksko i läder med hel sula för balett. Vill du ha tåliga skor för balett?Teknikskor i läder med hel sula ger bra stabilitet för fötterna.Extra fördel: resårremmen är integrerad.

Produktens fördelar

Böjlighet Mjukt läder som ger bra rörelsefrihet.
Enkelhet Isydd resår.
Modularitet Åtdragningsrem för att anpassas perfekt efter fotens form.

Teknisk information

Fördelarna med hel sula

Teknikskor med hel sula passa för nybörjare inom klassisk dans.Den hela sulan ger bra stöd för foten så att inte ankeln vrider sig.Du kan känna dig trygg när du börjar dansa.
Dansläraren brukar rekommendera vilken typ av skor du ska använda.

Varför välja läderskor?

Den vanligaste rekommendationen är att välja skor i läder eller tyg.Hur bekväma de är och vilka du föredrar spelar också in när du ska välja.Läder är slitstarkt och håller länge.De rengörs med en fuktig trasa.
Lädersulan gör att skorna håller länge.

Hur används åtdragningsremmen?

En åtdragningsrem sitter på plats så att skorna kan justeras på bredden.Tänk på att dra i båda ändarna samtidigt så den ena inte glider in i hällan.När du justerat skon gör du en knut och klipper sedan av remmen, och sticker in änden inuti skons insida.Kom ihåg detta varje gång du använder skorna!

Hur väljer jag rätt skostorlek?

När du provar skorna, ska tårna ha stöd utan att klämmas till.De ska vara utsträckta och inte spända. Du ska ändå känna att skorna ger stöd. Om du har smala fötter rekommenderar vi att du väljer läderskor i en storlek mindre än din vanliga. Lädret tänjs ut lite med tiden och anpassas efter dina fötter.Du kontrollerar skostorleken genom att gå upp på tå och tillbaka.

Smart detalj för att ta med dina dansskor

Ett litet stilfullt fodral som rymmer alla dina assessorer för dans finns i vår dansavdelning.Det har två fack. Ett fack på ena sidan för dina hårnålar och snoddar, plåster o.dyl.Ett andra fack för dina skor.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
100% Nötläder
Sula i
100% Nötläder
Insida i
100% Bomull
Resårband
55% Polyamid, 45% Elastan

Vårt engagemang

För att säkerställa produktens kvalitet har de testats i bruk av danselever och danslärare i dansskolor vi samarbetar med.Dansarna har använt skorna för att ge oss synpunkter på hur vi kan förbättra dem på ett optimalt sätt, för att erbjuda dig det bästa.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen