Referens : 8601533
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR KLASSISK BALETT

Tekniksko balett hel sula stretchtyg stl. 25-40 laxrosa STAREVER

STAREVER
1/5
1/5
Decathlon
Teknikskor med hel sula i tyg för nybörjare i balett i alla åldrar. Vill du ha bekväma och praktiska skor för balett?Teknikskor med hel sula i tyg för balett, med förisydd resår för enkel användning.

Produktens fördelar

Böjlighet Tyget omsluter fotens form.
Enkelhet Isydd resår.
Modularitet Åtdragningsrem för att anpassas perfekt efter fotens form.
Lättskött Tvättas för hand, tål ej torktumling.

Teknisk information

Fördelarna med hel sula

Helsulorna rekommenderas för nybörjare i alla åldrar inom balett. De ger bra stöd för foten så inte ankeln vrider sig.Du lär dig lättare när du dansar med hel sula.Det är dansläraren som rekommenderar vilka skor du ska ha.

Varför välja tygskor?

Den vanligaste rekommendationen är att välja skor i läder eller tyg.Det är även en fråga om komfort och vad man föredrar.Kan tvättas för hand, men tål ej torktumling.Lädersula som håller länge.

Hur används åtdragningsremmen?

Du justerar skons bredd med åtdragningsremmen.Tänk på att dra i båda ändarna samtidigt så den ena inte glider in i hällan.
När du justerat skon gör du en knut och klipper sedan av remmen, och sticker in änden inuti skons insida.Kom ihåg detta varje gång du använder skorna!

Hur väljer jag rätt skostorlek?

När du väljer skor är det viktigt att fötterna har gott om plats och inte kläms!Du kontrollerar skostorleken genom att gå upp på tå flera gånger, tårna ska inte vara spända utan kunna sträckas ut, men ändå ha bra stöd.Om du har smala fötter så väljer du din vanliga skostorlek.Om du har normalbreda eller breda fötter, välj en storlek större än din vanliga skostorlek.

Smart detalj för att ta med dina dansskor

Ett litet stilfullt fodral som rymmer alla dina assessorer för dans finns i vår dansavdelning.Ett fack på ena sidan för dina hårnålar och snoddar, plåster o.dyl.Det finns ett avskilt fack undertill med dragkedja för dina teknikskor.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
100% Bomull
Sula i
100% Nötläder
Insida i
100% Bomull
Resårband
55% Polyamid, 45% Elastan
Skötselråd: Får ej torktumlas.

Vårt engagemang

Teknikskorna har testats av danselever och lärare i dansskolor vi samarbetar med.Dansarna har använt skorna för att ge oss synpunkter på hur vi kan förbättra dem på ett optimalt sätt, för att erbjuda dig det bästa.För att säkerställa produktens kvalitet har de testats i bruk av danselever och danslärare i dansskolor vi samarbetar med.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen