Referens : 8603892
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR FÖR KLASSISK BALETT

Tekniksko delad sula stretchtyg stl. 41- 42 ljusrosa DOMYOS

DOMYOS

Färg : Hudfärgad

Decathlon
tills 199kr -%

Från

199kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 09/11/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 10/11/2020 149kr
199kr -%
Innan0krNu199kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Vårt hängivna dansteam har designat teknikskorna i tyg med delad sula, för dansare på medelnivå till vana utövare, som vill ha bra flexibilitet. Vill du ha teknikskor för balett som framhäver fotlinjen bra?Stretchmaterialet omsluter hålfoten och foten perfekt.Fördelar:isydda elastiska band

Produktens fördelar

Böjlighet Delad sula som ger bra fotrullning.
Enkelhet Korsade resårband som kan justeras och ger en fin fotlinje.
Modularitet Åtdragningssnöret anpassar innerskon utefter foten.
Töjbar Stretcmaterial med elastan som omsluter foten perfekt.
Mjukhet Bekväm med innerfoder och resårband.

Teknisk information

Fördelarna med delad sula

Teknikskor med delad sula är anpassade för dansare på medel- och expertnivå som bemästrar tekniken inom balett.Med åtskilda sulor som gör att de är flexibla över hålfoten och ger en bra fotrullning.Teknikskon med delad sula är flexibel och framhäver fotlinjen.Fråga din danslärare om råd vad gäller köpet av teknikskor.

Fördelarna med teknikskor i stretch

Teknikskor i stretchmaterial som omsluter foten perfekt- ditt självklara val för att dansa balett!Det töjbara materialet ger en bra fotrullning och framhäver fotlinjen.Teknikskor med delad sula i stretchtyg som kan tvättas för hand, men ej torktumlas.Tvådelad sula i läder för att hålla länge.

Vad används åtdragningsbandet till?

Vi har lyssnat på era synpunkter:
Teknikskorna har ett åtdragningsband så du kan anpassa bredden på innerskon utefter fotens form.Kom ihåg att knyta och sen klippa av bandet när du justerat innerskon.Stoppa in remmens ände i innerskon varje gång du bär dem. Ett tips: Du kan även fästa änden på innerskons insida under lädret med hjälp av en bit självhäftande plåster.

Finns det olika skomodeller för män, kvinnor och juniorer?

Både vuxna och juniorer ska välja teknikskor som är anpassade utefter deras nivå.
Nybörjare börjar oftast med teknikskor med hel sula, och sedan teknikskor med delad sula.Skillnaden mellan dam, herr och juniorer utgörs av färgerna på teknikskorna.Klassiskt är de rosa och laxrosa för damer och flickor, och de vita och svarta för manliga dansare och pojkar.

Hur väljer jag rätt skostorlek?

För att prova skostorleken på teknikskorna kan du ställa dig med fötterna ihop eller i första position, och gå upp på tårna (en pointe) flera gånger. När du gör detta ska tårna få stöd och vara utspridda i skon, utan att vara spända eller att skon sitter åt för hårt.För teknikskor med delad sula i stretchtyg så rekommenderar vi att du väljer din vanliga skostorlek om du inte har möjlighet att prova dem.

Smart detalj för att ta med dina dansskor

Ett litet stilfullt fodral som rymmer alla dina assessorer för dans finns i vår dansavdelning.Uppdelad i två fack och rymmer teknikskorna i ett, och alla accessoarer i det andra (hårknut, plåster och kolofonium).

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
23% Polyamid, 6% Elastan, 71% Bomull
Insida i
40% polyamid 6, 50% Svinläder, 10% Elastan
Sula i
100% Spaltskinn av nöthud

Vårt engagemang

Vi månar om att samarbeta när vi utformar produkter, det är därför teknikskorna har testats av danslärare och dansare i balettskolor. Vi har även inbjudit de som samarbetar med Decathlon samt dansinstruktörer att delta i utformningsprocessen.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen