Referens : 8505871
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TÄLT, TARP, VANDRINGSLÄGER

Tält 2 SECOND 3 FRESH&BLACK | 3 för personer vitt QUECHUA

QUECHUA
4.8/5
4.8/5
Decathlon
En helg i det fria? Våra produktutvecklare har inte skytt någon möda när de tagit fram detta tält för tre som reses på några minuter. Obegränsad rörelsefrihet! Komfort:stort sovrum, bra höjd i tak.Konceptet Fresh&Black gör att du kan sova gott.Inga bekymmer att packa ihop med systemet Easy.

Produktens fördelar

Monterbarhet/Demonterbarhet Självbärande konstruktion. 2 Seconds-resning. Styrt hopfällningssystem: Easy
Beboelighet Sovutrymme 180 X 210 cm. Maxhöjd, praktisk: 104 cm.
Kompakthet Fodralets mått: Ø 77 x 10 cm/46,6 l. Vikt: 4,2 kg.
Värmereducering Yttertält, mekaniska ventilationsöppningar, Fresh & Black-tyg för att sova bra.
Mörker Patenterat FRESH & BLACK-tyg på utsidan: 99 % mörkt även mitt på dagen.
Vindtålig Klarar vindar på 14 m/s (Beaufort 6): kontroll i vindtunnel på rot. plattform.
Vattentäthet Provat under dusch med 200 mm vatten/timme/m² (tropiskt regn) och fälttester.
Reparation Reservdelar finns online och på din Decathlon-verkstad.

Teknisk information

Resa/riva

Vi rekommenderar att tältet används med högst 60 cm breda självuppblåsande madrasser eller vandringsmadrasser.
Vi avråder från att använda uppblåsbara madrasser som är tjockare än 6 cm, pga. att utrymmet i tältet blir mycket mindre och tåligheten mot kondens sämre.

Kompatibla madrasser

Vi rekommenderar att tältet används med högst 60 cm breda självuppblåsande madrasser eller vandringsmadrasser.
Vi avråder från att använda uppblåsbara madrasser som är tjockare än 6 cm, pga. att utrymmet i tältet blir mycket mindre och tåligheten mot kondens sämre.

Ventileringar

Yttertält med två sidopaneler som kan vikas åt sidan och hakas fast i sidopinnarna (öppnas inifrån). Luften kan cirkulera i sovutrymmet. Genom att dra i ett snöre kan även hela det bakre yttertältet till sovutrymmet lyftas upp inifrån. Två utrymmen mellan yttertält och marken på båda sidor mitt i sovutrymmet medger luftväxling och begränsar så långt möjligt den naturliga kondens som uppstår. Fresh-konceptet minskar värmen från solstrålning.

Vattentäthet

Alla Quechua-tält kontrolleras i ett laboratorium (hela tältet utsätts för 200 l/m²/tim i fyra timmar) och testas ute på fältet.
(yttertält i PU-belagd polyester 2 000 mm, golvmatta i polyeten 120 g/m², alla sömmar tätade med termolimmade remsor). Med ett sovutrymme i polyester som andas under yttertältet kan man undvika kontakt med de kondensdroppar som kan ansamlas på yttertältets insida.

Vindtålighet

För att exponera alla tältets utsidor mot vinden provar vi alla våra tält i en vindtunnel på en roterande plattform. Är tältet väl rest med alla pinnar väl fastsatta runt det, bör man fortfarande kunna bo i tältet med en vindstyrka på 14 m/s på marknivå (Beaufort 6).

Betygssystem för att jämföra produkternas miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Garanti/Service

Våra tält designas för att kunna repareras om så skulle behövas. Detta för att de ska kunna hålla längre.i Decathlons butiker finns verkstäder där vi kan reparera tältbågarna, och du hittar reservdelar i våra butiker och på decathlon.se på följande adress:

http://spi-atelier.decathlon.fr/fr/atelier/produit/1871545
Om du har problem kan du få ditt tält undersökt i en Decathlon-butik.

Vikt

4,22 kg

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Yttertält
100% Polyester
Innertyg
100% Polyester
Golvduk
100% Polyetylen
Båge
100% Glasfiber
Transportväska
100% Polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips FÖRVARING: vänta tills tältet är helt torrt efter användning eller rengöring innan du stoppar undan det, för att undvika dålig lukt och mögel.
Begränsad användning: Sängplatsens bredd: högst 60 cm per person.

Vårt engagemang

Så testas produkten Vi på Quechua har vår bas vid foten av Mont Blanc. Det är här våra team arbetar med att designa nya produkter.
Vi testar produkterna på fältet tillsammans med andra campare, för att vara säkra på att de är bekväma och slitstarka. Bretagne, Korsika ... Vi ger oss ut i så många olika sorters terräng som möjligt och i alla väder. Det blir många samtal som är mycket värdefulla för oss. Vi behöver er feedback för att skapa våra framtida produkter!
Garanti: 2 ÅR.
GÅR ATT REPARERA: Alla våra tält går att reparera i verkstaden i närmaste Decathlon-butik.

Omdömen

Personalens omdömen