Referens : 8494436
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKIDKLÄDER BABY

Täckbyxa med hängslen vinter WARM Baby blå LUGIK

LUGIK
5/5
5/5
Decathlon
Designad för barnets första pulkaåkning och lek i snön. Den är varm och skyddar mot kyla och snö. Hängselbyxor som är både varma, vattentäta och lätta, för att babyn utan bekymmer ska kunna njuta av pulkan och snön. Lätta att ta på tack vare den stora öppningen.

Produktens fördelar

Värme Vadd 150 g/m². Överdel i fleece. Ruggat helt foder.
Vattentäthet 2 000 mm-beläggning, sömmar bak vattentäta, vattenavvisande tyg.
Lätt att ta på/av sig Stor öppning. Placera damaskens resår under stöveln.
Justerbara Justerbara hängslen. Stretchdamasker för att snö inte ska komma in.
Anpassning Namnetikett på insidan.

Teknisk information

Hur kan jag vara säker på att min baby är varm under vinteraktiviteter i snön?

Våra konstruktörer använder vadd för att hålla kroppen varm. Denna syntetstoppning i polyester inkapslar mer eller mindre luft, beroende på sin tjocklek. Ju tjockare syntetvadderingen är, desto mer luft innehåller den och isoleringseffekten blir effektiv. Denna hängselbyxa håller värmen under vinterutflykter.

Hur kan jag vara säker på att min baby är torr under vinteraktiviteter i snön?

Ett plaggs vattentäthet mäts genom vattentryck uttryckt i mm vattenpelare (test baserat på normen ISO 811). Ju högre tryck, desto vattentätare plagg. Ett material med en vattentäthet på 2 000 mm står alltså emot ett vattentryck på 2 000 mm. Hängselbyxa av garanterat hög kvalitet.

Hur undviker jag att få in snö i stövlarna?

Fäst resårbandet under vinterstövlarna för att undvika att kall luft och snö tränger in.

Hur klär man småbarn så att de inte fryser i pulkabacken?

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager: 1:a lagret, eller underställ, håller dig torr. Det isolerande, mellersta lagret behåller värmen. Det yttre lagret skyddar mot väder och vind.

Vad betyder vattenavvisande?

Ett vattenavvisande tyg som låter vattendropparna rinna av: tyget suger därmed inte upp vatten och förblir därför lätt, varmt och ventilerande. Du kan se hur vattendropparna glider av textilytan. Förmågan erhålls genom att tyget ytbehandlas. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter var tredje tvätt).

Hur återfår plagget sin vattenavvisande förmåga?

För att plagget ska återfå den vattenavvisande förmågan tvättas det ut- och invänt i 30 °C syntetprogram med ordentlig sköljning. Använd vanligt tvättmedel, men inget sköljmedel. Låt sedan plagget torka plant i friska luften. Vänd sedan avigsidan inåt, och lägg plagget i torktumlaren på svag temperatur i 10 minuter. Värmen gör att tyget återfår sin vattenavvisande förmåga.

Var kan jag skriva min babys namn på hängselbyxan?

Med en etikett för att märka produkten med barnets namn. En praktisk detalj för att hitta rätt hängselbyxa på förskolan i vinter.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Stoppning
100% Polyester
Huvudmaterial
100% Polyester
Foder
100% Polyester
Beläggning
100% Polyuretan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas innan användning. Ej kemtvätt. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det kan skada tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla pulkaprodukter har testats under verkliga förhållanden. I snö, kyla och alla förhållanden man kan råka ut för när man åker pulka. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program produkten har utformats för perfekt motsvarar dess användning i praktiken.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen