Referens : 8545492
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JUDO

T-shirt underplagg Judo vuxen vit och svart OUTSHOCK

OUTSHOCK
5/5
5/5
Decathlon
Vårt hängivna produktteam har tagit fram denna t-shirt särskilt för att träna eller tävla i judo eller för fysträning i allmänhet! Äntligen ett underplagg som tagits fram för judo! Med en skärning som följer dina rörelser och en linning som skyddar mot nötning, kan du koncentrera dig på judo – denna t-shirt tar hand om resten!

Produktens fördelar

Irritationshämmande Halsen skyddas från nötning tack vare halslinningens form.
Svettbortförsel Håll dig torr: materialet andas och mesh med ventilering avleder svett
Rörelsefrihet Rör dig obehindrat: det mjuka materialet följer din kroppsform.

Teknisk information

Laurent, ingenjör hos Outshock, berättar historien bakom en t-shirt som tagits fram särskilt för judo:

– De som tränar judo har ofta på sig en t-shirt i bomull. För damer är en vit t-shirt obligatorisk på tävling. Och herrar vill inte självklart vara nakna under judodräkten. Därför tog vi fram en t-shirt som svarar mot behoven för judo. Vi skickade enkäter till våra partner inom sporten och sedan bar några judo-utövare prototyperna på franska mästerskapen. Dessutom ville vi att den skulle vara överkomlig. Den här produkten kände jag starkt för. Vi är stolta över den.

En linning som skapats för judo och mot irritation!

I judo hör det till att man tar tag i motståndarens krage. Och särskilt i början av säsongen slutar det med att huden runt halsen blir varm under träningen. Så för att minska friktionen och irritationen har vi utformat en t-shirt med en bred och hög halslinning som hamnar under judodräktens krage. Det gör att man kan satsa för fullt från säsongens första till det sista träningspasset!

En t-shirt som skyddar din hud ... och din judodräkt!

Utöver att denna t-shirt skyddar mot irritation, hindrar den dessutom att judodräkten blir svettig.
De vita judodräkterna har en tendens att gulna på grund av svett. Så för att snabbt absorbera och avleda svett har vi valt ett material i elastan och polyester på sidorna, med många ventilationsöppningar.
Hur är det med designen? T-shirtens övre del håller sig sober under dräktens öppning och det vita och grå mönstret på resten påminner om risgrynen på judodräktens tyg.

En kroppsnära t-shirt som du inte märker att du har på dig!

– För att säkra att ett plagg ger rörelsefrihet kan man välja en väldigt vid passform, men för en judodräkt är det inte praktiskt, eller en kroppsnära passform som låter dräkten följa kroppens rörelser.
Därför har vi valt ett material i polyester. Det följer dina rörelser och återtar sin form på ett naturligt sätt.
Och för att ge armarna största möjliga rörelsefrihet framåt består t-shirtens sidor av en blandning av polyester och elastan, för att göra den ännu mer töjbar!

Ett hängivet team och en växande grupp:

Vill du veta mer? Besök oss då gärna på sociala medier:
– Vi vill att du så snart som möjligt ska bekanta dig med Outshock-sortimentet för kampsport. Så besök oss på Judo by Outshock på Facebook. Vi är lätta att nå och där finns mer info. Förra sommaren hade vi förmånen att träna med Dorine, en medarbetare från Kenya. Efter det skickade vi alla våra prototyper för judodräkter till klubbar för juniorer i Nairobi. Vi vill tillföra judo något.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Detalj
86% Polyester, 14% Elastan
Skötselråd: Ej kemtvätt. Får ej torktumlas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen