Referens : 8516742
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
KLÄDER FÖR GYMNASTIK, BABY

T-shirt för babygympa S500 Keep it up rosa DOMYOS

DOMYOS

Färg : Blek persikorosa / Neonkorallrosa / Blek persikorosa

Decathlon
tills 79kr -%

Från

79kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
79kr -%
Innan0krNu79kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Våra utvecklare av babygympa-produkter har utvecklat denna t-shirt för barn som utvecklar sin psykomotoriska förmåga. Barnet kan hoppa, studsa och leka och ändå alltid ha helt täckta njurar och bröstkorg tack vare den dubbla tjockleken.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Mjukhet Följsam, teknisk och mjuk t-shirt som är perfekt för babygympa!
Töjbar Mycket stretchig för god rörelsefrihet.
Svettbortförsel T-shirten 500 är mycket ventilerande och för snabbt bort värme och håller torrt.

Teknisk information

Dubbelt tyg

Plagget måste sitta på plats även när barnet hoppar, rullar och springer. Därför har vårt team skapat den här t-shirten som är dubbelt så tjock och som är lite längre i ryggen. Det undre lagret kan stoppas ned i byxorna och det övre lagret täcker njurarna och bröstkorgen bra. På så sätt är plagget alltid täckande samt följer ditt barns rörelser. Det är väl toppen, eller hur?

Stretchig

Eftersom ditt barn oftast inte sparar på energin under babygympan är det viktigt med bra rörelsefrihet. För att barnet ska kunna utveckla alla sina förmågor måste han eller hon kunna röra sig fritt. T-shirten 500 har elastan och är därför extra stretchig för att ge just god rörelsefrihet. Då kan ditt barn ha roligt och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin rörelseförmåga!

Andningsförmåga

Den dubbla tjockleken på t-shirten gör att barnet inte fryser under uppvärmningen. Dessutom är tyget mycket ventilerande: det för bort svett och värme så att ditt barn håller sig torrt. Det är tekniskt och är skapat för intensiva pass av babygympa, och för att barnet ska inte frysa efter träningen!

Babygympa

Har du hört talas om babygympa? Det är en rolig sorts träning som passar för barn mellan 1 år och 6 år. De har tillgång till massor av anpassade redskap som tunnlar, bommar, mjuka mattor, studsmattor m.m. Med dessa kan de hoppa och studsa och springa och samtidigt utveckla sitt balanssinne och sin motorik. Babygympa kan utövas antingen i en förening eller hemma, både inomhus och utomhus.

Fördelarna med babygympa

Utövar ditt barn babygympa? Visste du att barnen utvecklar sina färdigheter medan de har roligt? Genom att utöva alla olika övningar inom babygympa så utvecklar ditt barn både balanssinnet, motoriken och koordination av sina rörelser samt lär känna sin kropp! Det är ett smart sätt att utveckla ett bra självförtroende.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
89% Polyester, 11% Elastan
Detalj
100% Polyester
Skötselråd: Tvättas innan användning. Ej kemtvätt.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Stryks på maximalt 110 °C utan ånga
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Så testas produkten Den här produkten har utsatts för tvätt- och torktester för att kontrollera att färg och form håller. Dessa tester genomförs regelbundet av ett fristående laboratorie och ger oss möjlighet att se till att våra kvalitetskrav efterlevs.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen