Referens : 8504632
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TUNNA TOPPAR/BYXOR WELLNESS DAM.

Sweatshirt yoga fleece RELAX Dam blåmelerad KIMJALY

KIMJALY
4.6/5
4.6/5

Färg : Marinblå / SVART

Decathlon
Våra yogis uppskattade den här mjuka tröjan som håller dig varm vid avslappningsövningar. Den håller njurar, hals och händer varma. Denna varma och mjuka tjocktröja kommer att göra dig angelägen om att komma till avkopplingsdelen av yoga-sessionen!Vid och bekväm modell som passar gravida kvinnor.

Produktens fördelar

Värme Tät och lätt fleece som isolerar för att hålla kroppen varm.
Täckande Loose-fit och lång modell som värmer njurar och handleder under avslappningen.
Ekotillverkning 100 % återvunnen polyester gjord av plastflaskor.

Teknisk information

Fördelarna med avslappning:

Yogapasset avslutas ofta med avslappning. Den är välgörande och får kroppen att släppa loss. Avslappningen sker i tystnad eller under ledning av en röst. Den görs liggande (Savasana) och under långsam och djup andning. Den hjälper att uppnå djupt välbehag, vilket återverkar på vardagslivet och relationerna till andra. Den hjälper även att stilla sinnet och minska oro.

Hur skapar vi våra produkter?

I vårt team har vi både nybörjare och yogalärare. Det vi har gemensamt är vår passion för yoga.
Både vid lugn och ansträngande yoga behövs alltid balans. Med hjälp av våra ambassadörer skapar vi ekoprodukter som är menade att nå upp till era krav. Vi engagerar oss för att skapa en positiv aha-upplevelse som dessutom respekterar naturen.

Översikt av miljöpåverkan

Uträkningen av miljöbetyget för en Decathlon-produkt tar hänsyn till produktens miljöpåverkan under hela dess livslängd och utgår från flera miljökriterier. På Decathlon har vi valt att använda oss av det franska miljöministeriets betygsmärkning med skalan A–E. Vi vill på detta sätt främja etableringen av en gemensam utvärderingsmetod för alla märken, i alla länder. Decathlon driver den här frågan hårt på europeisk nivå.För mer information: http://sustainability.decathlon.com/

Vad är gravidyoga?

Gravidyoga fokuserar på andningsteknik och ställningar som hjälper gravida före, under och efter födseln.Instruktörerna tillhandahåller olika redskap som kan hjälpa kvinnorna att utföra ställningarna på ett bekvämt sätt, för att arbeta styrka och smidighet, för att förbereda sig inför födseln.

Fördelarna med gravidyoga:

Ökad muskelstyrka, bättre uthållighet och smidighet under förlossning. Bättre sömnkvalitet.Lindrar smärtor i ländryggen. Minskar stress och oro. Ökad koncentrationsförmåga. - Kort sagt, att träna yoga under graviditeten är en lysande idé!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyester
Ficka
100% Bomull
Skötselråd: Får ej torktumlas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen