Referens : 8512020
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SPORTTILLBEHÖR FÖR HUNDAR

Strypkoppel hund 100 grön SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Detta strypkoppel är framtaget för att koppla hunden snabbt utan att behöva något halsband. Det är perfekt för att lära djuret att inte dra. Behöver du kontrollera din hund utan att därför dra åt för hårt runt halsen? Med detta tillbehör kan du promenera med hunden och lära den att gå fot.

Produktens fördelar

Enkelhet Lätt att sätta på tack vare lassoprincipen.
Draghållfasthet Robust – snöret tål många tuffa tag.

Teknisk information

Ett justerbart strypkoppel med strypspärr

Vårt strypkoppel i polyester är 150 cm långt och perfekt för att snabbt koppla hunden. Tack vare tygelstoppet i Hypalon (mycket tåligt material) kan du dessutom enkelt anpassa kopplet runt hundens hals. Ett funktionellt, praktiskt och robust koppel som är perfekt för promenader i skogen och på andra ställen, men även för att träna hunden. Detta tillbehör ger verkligen bättre kontroll över hunden, oavsett ras, vikt, ålder eller storlek.

Ett robust och genomtänkt tillbehör för att ha hunden kopplad på två sekunder

Vårt strypkoppel är lika praktiskt vid jakt som vid field trial och perfekt när man växlar mellan att gå med koppel och utan: djuret är kopplat på några ögonblick. Inget behov av halsband! Sätt på kopplet genom att lägga det runt halsen och dra åt. Glidspärren hindrar din fyrbente vän från att bli strypt. Vid jakt undviker man med denna typ av koppel dessutom att djuret fastnar i häckar och täta snår.

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Polyamid
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen