Referens : 8543447
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKYDD RIDNING

STRYKKAPPOR 500 BOURGOGNEX2 FOUGANZA

FOUGANZA
5/5
5/5

Färg : Mörk vinröd / Svartblå

Decathlon
Strykkapporna 500 JUMP är mycket allsidiga och våra ingenjörer från Fouganza har tagit fram dem som skydd för hästens ben. De är också både bekväma och stadiga. Passar för fritid, träning och tävling. Strykkapporna 500 JUMP anpassar sig efter hästens ben och ger därmed optimalt skydd och komfort.

Produktens fördelar

Skyddande Ett slitstarkt skal i omarbetad modell och ett skum som täcker senan.
Användarkomfort Optimal komfort tack var det släta skummet på skalets insida.
Enkelhet Breda justerbara spännen som underlättar påtagningen.
Mångsidighet På topp när det gäller allsidighet: utformad för träning, fritid och tävling.
Lättskött Ett tag med en borste eller en fuktig svamp och strykkapporna är som nya igen.

Teknisk information

Ett bekvämt skydd:

Utmaningen för våra produktutvecklare är att ta fram produkter som är både effektiva och bekväma och som får hästen att känna sig helt tillfreds under arbetet. De har därför tagit fram en strykkappa i allroundmodell som passar alla olika typer av häst. Den har ett omarbetat skal som är formpressat i mjuk plast och en insida i slätt 6 mm skum. Den omsluter hästens ben, förhindrar skav och skyddar ledkulor och senor mot stötar.

Som komplement till de öppna damaskerna 500 JUMP och/eller de stängda damaskerna 500.

För att få optimalt skydd för hästens ben vid träning och tävling kan du kombinera strykkapporna med damaskerna 500. De är gjorda i samma material och ger samma skydd, komfort och passform. De finns i flera olika färger och när de bärs tillsammans uppfyller de kraven som ställs vid hopptävlingar. Återstår bara att hoppa en felfri runda!

Passar för alla aktiviteter:

Strykkappan 500 JUMP är snabb och enkel att sätta på tack vare det reglerbara kardborrbandet och kan därför användas i olika ryttargrenar. Perfekt för markarbete och hoppning, men också vid uteritter. Den uppfyller de krav som ställs vid hopptävlingar (klubbtävlingar, amatörtävlingar och tävlingar för unghästar) och kan därför användas vid tävling.

Passar till alla typer av häst.

Alla hästar är olika och strykkappan 500 JUMP är utformad för att passa flertalet hästar och för att varje häst ska kunna få effektiv och bekväm utrustning med perfekt passform. Tack vare det bekväma syntetskummet på insidan och det reglerbara fästsystemet med kardborrband sitter skyddet bättre och tätare mot benet. Skalet har också provats ut på många olika typer av hästar för att passa perfekt.

Skydda hästens ben:

Hästarna imponerar med sin storlek men är ändå ömtåliga! Senor och kotleder är områden som måste skyddas. Vid träning, på uteritt eller tävling måste du vara rädd om hästens bakben och sätta på den lämpliga strykkappor eller bandage. Skav eller ett slag mot ett ben kan komma snabbt och leda till en skada. 500 JUMP är lätt att sätta på och ger bra skydd.

Lättskött:

Strykkappan 500 JUMP är funktionell och anpassar sig till alla olika typer av häst. Den är dessutom lättskött. Har du galopperat i lera? Låt skydden torka och borsta sedan lätt, särskilt på de delar som är i kontakt med hästen. Avsluta eventuellt med ett tag med en fuktig svamp. Du kan också skölja av dem helt. Och så är strykkapporna klara att användas igen.

Mått:

M = CS:
Längd: 27,6 cm. Höjd: 14,5 cm

L = FS:
Längd: 30 cm. Höjd: 15,5 cm

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Skyddsskal
100% Termoplastisk polyuretan
Tyg på ryggen
100% Polyester
Skum
100% Foamed Nitril Butadiene Rubber
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Låt torka före förvaring i ett rent och luftigt utrymme.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen