Referens : 8561579
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TENNISSTRÄNGAR

Rulle med tennissträng Monofilament TA 960 Control 1,25 mm svart200 m ARTENGO

ARTENGO
Decathlon
Vårt team har tagit fram den här sträningen för spelaren på expertnivå som har sönder strängarna på under 10 timmar och som söker skruv och kontroll. Strängningen i monofilament TA 960 Control 1,25 mm ger dig kontroll och tålighet.

Produktens fördelar

Bankontroll Känsla av kontroll tack vare den nya sammansättningen av material
Styrka Med hjälp av materialet kan den frigöra energi för bollen.
Nötningsbeständig Tack vare sammansättningen i monofilament samt grovleken är den mycket hållbar.
Spinn Grovleken på 1,25 mm och ytan ger bra bollrotation.

Teknisk information

Vilken spänning?

Med medelspänning (18kg till 23kg) får du mer komfort, mer spin och mer kraft. Du får däremot mindre kontroll och precision.
Hög spänning (>23kg) ger mer precision och kontroll. Var däremot uppmärksam på seninflammation. Dessutom får du mindre spin och kraft.

Monofilament?

För monofilamentsträngar råder dig Decathlon att spänna dem med mellan 19kg och 22kg. Vi avråder starkt barn under 15 år från att använda monofilament, för att undvika skador. Denan strängning är reserverad för spelare som gör sönder sina strängar på under 10 h, då de snabbt tappar spänning.

Multifilament?

För multifilamentsträngning rekommenderar Decathlon en spänning på max 25kg! Denna strängning rekommenderas personer som är känsliga för seninflammation, unga och personer som inte ofta har av strängningen. Multifilamentsträngningen håller spänningen väl.

När är det dags att stränga om?

En rackets prestanda beror till 50% på ramen och till 50% på strängningen! Se därför till att ha en stränging i toppform.
För de som snabbt har sönder strängningen: byt när den går sönder.
För de som sällan eller aldrig har sönder sin strängning räder Decathlon att byta samma antal gånger per är som man spelar i veckan. Exempelvis: Spelar du 1 gång i veckan strängar du om 1 gång om året. Spelar du 3 gånger i veckan strängar du om 3 gånger om året.

Decathlons råd

Man ska inte spänna strängning som blivit lös, dess kapacitet har påverkats för mycket. En lösare strängning gör at du kan spela mer avslappnat, utan att pressa och därmed ha mer kraft.Vid spel blir strängningen sliten utan att gå av. Den förlorar sin elasticitet och sina ursprungsegenskaper. Grovleken (eller diametern) spelar också roll för spelkänslan. Ju tunnare sena, desto mer kraft och spin. Ju grövre sena, desto tåligare och skadligare!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Racketsträng
100% Polyetentereftalat
Förvaringstips Undvik stora temperaturförändringar. Lämna inte din racket i bakluckan: temperaturen kan höjas eller sänkas kraftigt!

Vårt engagemang

våra bästa testspelare, våra tekniska partner, våra coacher och våra kontraktspelare.
Så testas produkten Produkten har utvecklats tillsammans med våra testpersoner och proffsspelare.Våra produkttester gör i ett laboratorium.
Där testas tålighet på strängningen genom en maskin som kallas Canon Ball, som kontrollerar livslängden på varje strängning.
Det utförs även ett krafttest med hjälp av maskinen "mouton de charpy" som kontrollerar energifördelningen.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen