Referens : 8500521
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
Ridstövlar

Stövlar 560 i läder Vuxen svart FOUGANZA

FOUGANZA
4/5
4/5
Decathlon
Ridstövlarna 560 i läder passar för alla ryttardiscipliner och ger både komfort och funktion. Ingenting är omöjligt! Upptäck stövlarna 560 i äkta läder: bekväma, funktionella och snygga. Med den breda resåren anpassar de sig lätt efter vaden.

Produktens fördelar

Komfort Maximal komfort tack vare det smidiga lädret, den anatomiska sulan och resåren.
Tålighet Limmad OCH sydd sula fram och bak ger stadiga stövlar.
Formar sig efter kroppen Tack vare resåren och två olika vadmått passar stöveln 560 alla!
Fäste Räfflad gummisula ger bra fäste mot stigbygeln.
Enkelhet Blixtlås i sidan och bred resår gör stöveln lätt och snabb att få på.

Teknisk information

Passform:

För att du ska känna dig ledig och effektiv i sadeln måste du ha utrustning som sitter bra och som ger dig god kontakt med hästen. Stövlarna 560 i smidigt skinn finns i två vadstorlekar, XS/S och M/L, för att passa olika kroppstyper. Den breda resåren i sidan, som har sytts på lädret med sicksacksöm, och formningen vid vaden gör att den sitter perfekt mot benet.

Komfort:

Våra ingenjörer är mycket måna om ryttarnas komfort och när de tog fram ridstöveln 560 omarbetade de fotens form. Tack vare den uttagbara innersulan och den ergonomiska innerskon är denna stövel mycket bekväm och hindrar inte dina rörelser, framför allt inte din möjlighet att trampa ner hälen. Lädret omsluter benet och ger en skön känsla, både till fots och till häst. Det känns bra och du kan fokusera på ridningen.

Dragtålighet:

Stövlarna 560 är gjorda av läder av hög kvalitet, en gummisula som är limmad och sydd på sidan och på undersidan och ett foder i mikrofiber som är ytterst slitstarkt och som ger god fukthantering. Stövlarna 560 kan användas på träning, på fritiden och på tävling, och de är gjorda för att hålla.

Smidighet:

Stövlarna 560 är avsedda för ryttare som rider regelbundet. De är mycket smidiga men ger ändå bra stöd. De är bekväma och har bra passform. Stövlarna är gjorda i äkta läder och har ett foder i mikrofiber som är både mjukt och slitstarkt: sulan i syntetgummi är räfflad och ger bra grepp, och den är utformad för att kunna böjas men samtidigt behålla sin slitstyrka.

Skötselråd:

Vi förstår att du är ivrig att få prova stövlarna 560. Innan du använder dem första gången ska du smörja in dem med en fuktgivande produkt. Rengör dem sedan ungefär en gång i veckan: borsta bort sand och lera med en mjuk borste, torka av lädret med en trasa och lägg på skokräm eller en specialprodukt. Undvik att placera stövlarna nära en värmekälla och förvara dem torrt. Du tjänar mycket på att följa dessa små råd.

Praktiska och mångsidiga:

Oavsett vilken som är din favoritgren kommer de här stövlarna att passa bra. De är superbekväma och lämpar sig för olika former av hästsport. De har två sporrstöd och blixtlås i sidan som gör dem lätta och snabba att ta på. Snygga och stilrena, kan utan problem bäras på tävling. Kort sagt, alla älskar dem.

Råd inför val av storlek

Storlekarna är små, så vid tvekan råder vi dig att välja den större storleken.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
80% koläder, 20% Polyester
Sula i
100% Gummi
Insida i
50% Polyuretan, 50% Polyamid
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvaras torrt. Torka inte nära en värmekälla.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen