Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
DOMYOS
8484547

Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart

99 kr
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
  • Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
Sportbehå lätt stöd med brottarrygg - Dam svart
Färg :
Storlek :
size guide My size is :
Ej i lager

Denna sportbehå med lätt stöd passar perfekt till lågintensiv träning, såsom pilates, stretching, styrka, mm.

FÖRDELAR

Stöder bysten

Stöder bysten

Lätt stöd som är perfekt för lågintensiv träning.
Rörelsefrihet

Rörelsefrihet

Upplev rörelsefrihet tack vare elastaninslaget i tyget.
Svettbortförsel

Svettbortförsel

Håll dig torr tack vare det ventilerande och snabbtorkande materialet.

TEKNISK INFORMATION

Till vilken typ av träning är produkten anpassad?

En sportbehå med lätt stöd och brottarrygg särskilt anpassad för mindre byst. Perfekt för lågintensiv träning (stretching, pilates, yoga, mm).

På vilket sätt främjar denna sportbehå din rörelsefrihet?

Oavsett om du tränar yoga, pilates eller styrka, är det viktigt att känna att du kan röra dig fritt. Det har vi haft i åtanke under utformningen av denna modell. Tyget innehåller bland annat elastan. Detta material tillför töjbarhet och stretch till tyget som blir mer följsamt. På så vis är sport-bh:n varken begränsande eller skapar obehag.

Har produkten ventilerande egenskaper?

Att idrotta och svettas går ofta hand i hand. Känslan av fukt som orsakas av svett kan dock upplevas som lite otrevlig. För att minska detta obehag har vi tagit fram ett tyg med mycket goda ventilerande egenskaper. Detta genom att tillämpa rätt teknik! Syntetmaterialet både ventilerar och torkar snabbt. Njut av träningen utan att känna dig blöt och genomsvett.

En sport-bh med kupor, varför då?

Denna sport-bh har mjuka kupor utan byglar. Du kan om du vill sätta in skumpads i kuporna, eftersom de har fickor för ändamålet.Kuporna har vi valt av flera anledningar. De ger extra stöd och ökar komforten genom att omsluta brösten mer. Dessutom ger de bra skydd mot stötar. Sist men inte minst, bidrar de också till att bysten får vacker form.

Varför är det viktigt att skydda brösten under fysisk aktivitet?

Bysten hålls nästan bara på plats av huden, och när man tränar utsätts den för mycket större påfrestningar än i vardagen. Oavsett kupstorlek och ålder utsätts brösten för rörelser och studsar, och kan faktiskt belastas med en fem gånger tyngre vikt än till vardags. Sport-bh:n ger nödvändigt stöd, komfort och skydd. och samtidigt skyddar mot värk och formförändringar.

Lätt, medel eller starkt stöd - hur väljer man rätt?

Hastiga rörelser sträcker ut bröstens hud och ligament. Utan adekvat stöd kan du få ont, och bystens form kan påverkas. Överdrivet stöd kan också ha negativa konsekvenser.För att skydda bysten är det viktigt att anpassa sport-bh och stöd efter kupstorlek och träningsintensitet. Målet är att skydda bysten utan att hindra den från att röra sig naturligt.

Vilka olika nivåer av stöd erbjuder Decathlons sport-bh:ar?

Våra modeller genomgår ett laboratorietest där vi kontrollerar hur mycket de stödjer bysten, det vill säga hur mycket de minskar bystens rörelser vid träning. De utvärderas och klassificeras sedan i tre kategorier: där 1 är lätt stöd, 3 är bra stöd och 5 är extra stöd.

Vilken nivå av stöd passar vilken sport?

Stödet bör anpassas efter sport. Vi erbjuder 3 olika stödnivåer:
- Nivå 1: Lätt stöd för aktiviteter som producerar mjuka bröströrelser (pilates, stretching, muskelträning...);
- Nivå 3: Bra stöd för aktiviteter som orsakar måttliga studs (dans, fitness, cardio-träning...);
- Nivå 5: Mycket bra stöd (step up, löpband, studsmatta m.m.) för aktiviteter med högintensiva studsrörelser.

Så väljer du rätt storlek på sportbehån:

För bästa stöd och komfort måste sportbehån vara i rätt storlek. För att hitta din storlek, dra ett måttband runt bysten (utan behå) för att mäta din bystvidd. - Ställ dig framför en spegel - Kontrollera att måttbandet går rakt över nedre delen av skulderbladen - Mät där bysten är som störst - Läs av omkretsen utan att dra åt måttbandet - Använd gärna vår online-kalkylator för bättre precision.

Designen bakom en sportbehå från Decathlon:

Decathlons sportbehåar är designade för att sitta så bekvämt som möjligt och motverka alla eventuella besvär. De saknar styva byglar för att motverka risk för skador och tryck över lymfkörtlarna. Sömmarna vid bröstvårtan är reducerade för att minska risken för irritation. Användningen av material som främjar fuktavledning garanterar optimal komfort och minskar risken för hudirritation betydligt.

Skötselråd:

Produkten går att tvätta frekvent. Vi rekommenderar att du tar ut skumpadsen och tvättar dessa separat. Överskrid ej en temperatur på 30°, och använd gärna vår tvättpåse (ref.nr: 8505236).
Använd flytande tvättmedel istället för pulver och undvik sköljmedel och mjukgörare. Dessa kan försämra tygets ventilerande effekt. Tål ej torktumling.

Tips for storage and maintenance

Tvättemperatur 30 °C - normalprogram
Ej blekning
Ej torktumling
Ej strykning
Ej kemkvätt

TESTS AND WARRANTY

Test product

STÖD: Stödet testas och godkänns av testpersoner i DECATHLON-laboratoriet genom att mäta bröstets rörelse. Varje storlek testas separat. SVETTBORTFÖRSEL: Testet för fuktavledning utförs på varje material i laboratoriet för att säkerställa att tyget absorberar fukt från insidan, överför den till utsidan och sedan avlägsnar den. TVÄTT: Tester för tvätt och torkning säkerställer att formen och färgen behålls.

Warranty

2 Years

Agree by

Denna produkt har testats av testpersoner i DECATHLON-laboratoriet för att utvärdera stödet. Sedan har ett urval av testpersoner använt den under ett träningspass i gym (testprotokoll) för att säkerställa god rörelsefrihet och komfort. Testerna pågick i 6 månader för att kunna evaluera produkten över tid.

Videor