Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter.
Referens : 8585115
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SURFTILLBEHÖR

Mineralbaserat solstift för ansiktet SPF50+ med naturliga ingredienser. VITT. OLAIAN

OLAIAN
Decathlon
För surfare som vill respektera havet och miljön och samtidigt ha ett hållbart solskydd för ansiktet som sitter länge. Passar vid alla utomhusaktiviteter. Utvecklat och testat av surfare och ett oberoende laboratorium. Mineralbaserat solskydd med naturliga ingredienser som ger ett effektivt, vattentåligt skydd under surfningen.

Produktens fördelar

Solskydd SPF 50+ för ansikte och läpparMycket bra UVA-/UVB-skyddApplicera varannan timme
Vattentålig Vattentåligt. Testat enligt gällande standard.
Naturlig 100 % naturliga ingredienser

Teknisk information

Följer lagen på Hawaii

Delstaten Hawaii har beslutat att införa ett förbud mot vissa kemiska ämnen i solkrämer från och med 1 januari 2021.
Förbudet gäller kemikalier som oxibenson och oktinoxat, som ofta finns i solskydd och som kan försvaga eller till och med förstöra koraller.
Vårt stick svarar upp till lagen på Hawaii och är godkänd av en toxikolog.

Snällt mot haven

Innehåller inga ämnen som är toxiska för koraller och andra havslevande organismer.

Innehåll

INGREDIENSER: RICINUS COMMUNIS SEED OIL, CERA ALBA, TITANIUM DIOXIDE, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, COPERNICIA CERIFERA CERA, JOJOBA ESTERS, C10-18 TRIGLYCERIDES, SILICA, TOCOPHEROL

filter utan nanopartiklar
bivax

vikt: 9,5 g

Vad är skillnaden mellan kemiska filter och mineralfilter?

Ämnet som ger det här solstiftet sin höga skyddsfaktor är titandioxid, ett mineralbaserat UV-filter, som i detta fall inte innehåller några nanopartiklar (dessa misstänks kunna ta sig in genom huden).
Medan kemiska UV-filter absorberar strålningen i hudens ställe, fungerar mineralfilter genom att bilda en skyddande barriär mot strålningen, och det gör att de skyddar effektivt direkt vid appliceringen.

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Testat av ett oberoende laboratorium enligt gällande standarder för kosmetika. Testat av mer än 60 surfare i Baskien och på Martinique.
Så testas produkten För att försäkra oss om att produkten inte har några negativa effekter på livet i haven har vi låtit genomföra flera tester av dess biologiska nedbrytbarhet och toxicitet för koraller. Utifrån resultaten av de olika testerna, utförda av oberoende laboratorier, har vi fått intygat att stiftet inte är toxiskt för koraller, att det följer hawaiiansk lagstiftning och att det lätt bryts ner i naturen (biologiskt nedbrytbart till 64 % efter 28 dagars test).
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen