Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8504623
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
BEGINNER MEN SNOWBOARD EQUIPMENT

Snowboardjacka SNB CJKT BRG herr DREAMSCAPE

DREAMSCAPE
4.2/5

Färg : Bordeau

Användarbetyg
Decathlon
tills 399kr -%

Från

399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
  • Click & Collect i butik Beräknat leveransdatum 30/09/2020 gratis
  • Postombud (gratis över 399KR) Beräknat leveransdatum 01/10/2020 49kr
  • Hemleverans Beräknat leveransdatum 05/10/2020 199kr
399kr -%
Innan0krNu399kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Snowboardentusiaster har utvecklat den här jackan som ett komplementplagg på vintern eller sommare för glaciäråkning. Jackan Coach Jacekt är i stretch för rörelsefrihet. Vattenavvisande för att stå emot snö.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tåligt mot nötning och revor
Vattenfrånstötande egenskap Vattenavstötande material.
Rörelsefrihet Material i 4-vägsstretch.
Värme : 60 g 60 g återvunnen vaddering.
Andningsförmåga Material som andas för bättre fuktavledning.
Enkelhet Kan användas som värmande komplement under en jacka eller ensamt
Fickor 4 fickor: 2 för händerna, 1 bröstficka, 1 för liftkort.
Vindtät Vindskyddande yttertyg

Teknisk information

Hjälp att välja rätt storlek

Personen på bilden har storlek XL och är 188 cm lång.
Hans mått är:
Midjevidd: 95 cm
Bröstvidd: 106 cm
Ärmlängd: 64 cm

Hur fungerar min produktgaranti?

Produkten har 5 års garanti räknat från datum på kassakvittot. Garantin omfattar kostnadsfri reparation eller byte. Garantin omfattar produktfel med undantag för normalt slitage eller sådana som beror på onormal användning. Den 5-åriga specialgarantin kräver att man kan uppvisa ett daterat kassakvitto.

Hur kan jag vara säker på jackans hållbarhet?

Vi lämnar 5 års garanti på våra produkter och reparerar dem via lokala handlare om produkterna skulle skadas. Gå in på decathlon.se för att få veta mer om hur du bär dig åt för att reparera produkten.
Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter, för att kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet för snowboardåkning.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Produktens miljöpåverkan beräknas för hela dess livscykel och med olika indikatorer. Vi sätter ett helhetsbetyg på skalan ABCDE för att hjälpa dig att enkelt identifiera produkterna med minst miljöpåverkan då du jämför produkter av samma typ (t.ex. T-shirts, byxor eller ryggsäckar). Decathlon har på eget initiativ tagit fram denna bedömning av miljöpåverkan.
Alla våra hållbarhetsinitiativ presenteras på http://developpement-durable.decathlon.com/

Kan jag vara säker på att jackan skyddar mot oväder?

För att bäst klara olika väderlekar (regn, snö, vind m.m.) har jackan Free skapats i ett material som begränsar inträngningen av vatten och vindens påverkan. Vi har testat den i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera den vattenavvisande förmågan.

Varför är jackan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt).

Hur håller jackan mig varm?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet).Vi använder en till 100 % återvunnen vadd som gör att produktens påverkan på miljön minskar.

Hur ska jag sköta min produkt?

För att de ska hålla så länge som möjligt rekommenderar vi: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på galge på varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden noggrant.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
94.00% Polyamid, 06.00% Elastan
Stoppning
100.00% Polyester
Huvudfoder
100.00% Polyester
Annat foder
84.00% Polyester, 16.00% Elastan
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel. Får ej torktumlas.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat helt före förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Denna produkt har konstruerats för snowboard- och skidåkning. Vid annan användning riskerar du att överskrida produktens tekniska förmåga. Vi rekommenderar starkt att man bär hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att njuta fullt ut av sin sport.

Vårt engagemang

"produktchefen hos Freeride World Qualifier (https://www.freerideworldtour.com/home/freeride-world-qualifier) och av hängivna skid- och snowboardåkare. Vill du vara med i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com!
Så testas produkten Alla snowboardprodukter från Decathlon har provats ut under verkliga förhållanden: i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker snowboard (och skidor). Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att det program som produkten har konstruerats för perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 5 År

omdömen

Personalens Omdömen