Lätt och varm.

Snowboardjacka FREE 300 Dam

För skid- och snowboardåkare på nybörjar- eller medelnivå, som främst åker freestyle under 1 till 2 veckor per år. Jackan Free 300 har en bekväm passform som ger god rörelsefrihet. Den är varm, vattentät och andas väl - den perfekta kombinationen för att riktigt njuta i backen!

Färg : Neonkorallrosa / Mörk plammonlila / Lilagrå

Tyvärr är denna produkt slut på lagret

Referens : 8371063
TEKNISK INFORMATION
Kan jag vara säker på att jackan skyddar mot oväder? För att bäst kunna hantera olika väderlekar (regn, snö, vind m.m.) har jackan Free 300 skapats i ett material och med en sammanfogningsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens påverkan. För att säkerställa vattentätheten har produkten genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en snowboardåkare kan möta. Slutligen har den testats i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera vattentätheten.
Varför är jackan vattenavstötande? Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla vattentäta jackor från Wed'ze har fått en vattenavstötande behandling.
Jackan är försedd med en ytbeläggning: vad är syftet med denna? Den vattentäta ytbeläggningen skapas genom att en massa eller vätska stryks på ett tyg, så att en skyddande film bildas. Den förhindrar inträngning av vatten i plagget men låter ändå vattenånga från kroppen komma ut.
Vad är ett membran? Ett membran är ett mycket tunt material (mellan 5 och 25 mikrometer) som appliceras på tygets insida, och som gör plagget både vattentätt och ventilerande.
Vatten kan tränga in genom sömmar. Har plagget vattentäta sömmar? Utöver det vattentäta tyget har jackan utrustats med vattentäta sömmar.Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in.
Dessa vattentäta sömmar är placerade på de områden som utsätts mest för snö.
Hur håller jackan Free 300 mig varm? Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet). Byxan Free 300 är även försedd med ett extra, värmande lager på rumpan, för att du inte ska bli kall när du sitter i snön.
Hur kan jag vara säker på jackans hållbarhet? Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter för att vi ska kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet. Jackan är utformad med tanke på hur krävande vintersport är!
Vad menas med att jackan andas? Andningsförmågan är jackans förmåga att föra bort den fukt som bildas på huden mot utsidan. Det är alltså dess förmåga att hålla dig torr. Wed'ze använder sig av material som minskar kondens på plaggets insida.
Klä dig rätt för vintersporten :
För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och hålla kvar värmen. Tjocktröjan tillför mer värme, medan jackan skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att föra bort fukten.
Hur undviker jag att få in snö i jackan? Våra jackor är utrustade med elastiska snölås som dras åt i midjan. Om du ramlar, eller åker i yrande nysnö, gör snölåset att du slipper få in snö innanför kläderna.
Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan? Produktens påverkan på miljön har beräknats på hela livscykeln och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). Decathlon är stolta att redovisa denna miljöinformation.
Förklarande video:
https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg"
VÅRT ENGAGEMANG
12 av våra Decathlon-kunder har medverkat i brukstesten i Tignes (Frankrike). Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på wedze.com!
Så testas produkten Alla produkter från Wed'ze har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade, det vill säga i snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker skidor eller snowboard. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
PRODUCTREVIEWSSTAFFTITLE