Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8398659
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
EQUIPEMENT SNOWBOARD FEMME DÉBUTANT

Snowboardbyxa PA 100 Dam WED'ZE

WED'ZE
4.2/5
Användarbetyg
Decathlon
tills 549kr -%

Från

549kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
549kr -%
Innan0krNu549kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Kolla tillgänglighet
Snowboardälskare har designat byxan som hjälper dig att utvecklas. Passform som rymmer ett par skyddsshorts under. Byxan SNB PA 100 har en passform som ger bra rörelsefrihet, värmer och är vattentät: perfekt för nybörjare i snowboard.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är nötningsbeständigt, tål repor och dragningskraft.
Rörelsefrihet Y Fit regular, som ger optimal rörelsefrihet, även när du bär skyddsshorts.
Vattentäthet Y Ytbeläggning 5000 mm. 2000 mm efter 5 tvättar. Vattentäta sömmar.
Värme Användartemperatur ner till -8°C på medelintenisv nivå.
Andningsförmåga Y Material som andas för att underlätta svettavledning. (RET = 12,7)
Justerbara Justerbar storlek.
Fickor 3 fickor: 2 handfickor, 1 bakficka.
Lätthet 0,63 kg i storlek L.

Teknisk information

Hur fungerar produktgarantin?

Produkten har 2-årsgaranti, from. datumet som anges på kvittot. Produkter som innefattas av garantin lagas eller byts utan kostnad. Garantin täcker fel på produkten, förutom vanlig förslitning, eller om produkten brukats på ett icke normalt sätt.

Hur kan jag vara säker på byxans hållbarhet?

Vi garanterar produkten i 2 år. Kontakta oss på Decathlon.se för att veta mer, och hur du går till väga för att reparera produkten.
Vi är särskilt noggranna vid valet av material och sammanfogningstekniker till våra produkter för att vi ska kunna garantera god slitstyrka och hållbarhet.

Kan jag jämföra olika produkters miljöpåverkan?

Produktens påverkan på miljön har beräknats på hela livscykeln och utifrån olika indikatorer. En allmän värderingsskala ABCDE skapades för att göra det enklare att se vilka produkter som är mest miljövänliga, och jämföra dem med andra produkter inom samma kategori (T-shirts, byxor, ryggsäckar). Decathlon är en frivillig deltagare i denna miljömärkning.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=A9nsE6EnTtg
Läs mer om vår policy för hållbar utveckling på http://developpement-durable.decathlon.com/

Kan jag vara säker på att byxan skyddar mot oväder?

För att bäst kunna hantera olika väderlekar (regn, snö, vind m.m.) har byxan skapats i ett material och med en sammanfogningsteknik som gör den helt vattentät, och som även begränsar vindens effekt. För att säkerställa vattentätheten har produkten genomgått ett test i en specialdusch som återger alla sorters väder en snowboardåkare kan möta. Slutligen har den testats i bruk under flera dagars snowboardåkning i alla väder, för att ytterligare kontrollera vattentätheten.

Vatten kan tränga in genom sömmar. Plaggets vattentäta sömmar

Utöver det vattentäta tyget har jackan utrustats med vattentäta sömmar. Det rör sig om vattentäta band som fästs på sömmarnas insida så att vattnet inte kan tränga in. Dessa vattentäta sömmar är placerade på de områden som utsätts mest för snö.

Varför är byxan vattenavstötande?

Ett tygs vattenavstötande förmåga är dess förmåga att låta vatten rinna av ytan utan att absorberas. Denna egenskap uppnås genom en ytbehandling av tygets yttersida. Tyget suger därmed inte upp vatten och förblir lätt och varmt. Plagget bör återimpregneras under sin livslängd (efter varannan eller var tredje tvätt). Alla våra vattentäta snowboardbyxor har fått en vattenavvisande behandling.

Hur håller byxan mig varm?

Vi använder en syntetstoppning för att isolera värmen. Detta syntetmaterial är polyesterbaserat och kapslar in olika mycket luft beroende på fibrernas storlek. Det finns olika sorters syntetstoppning (vanlig, funktionsstoppning, stoppning med silikon m.m.) som alla ger plagget olika egenskaper (t.ex. värmeisolering, låg vikt och töjbarhet).

Klä dig rätt för vintersporten

För att hålla dig varm och torr råder vi dig att klä dig i 3 lager. Principen är enkel: bär 3 lager olika textiler som vart och ett har sin specifika funktion. Understället ska producera och hålla kvar värmen. Tjocktröjan tillför mer värme, medan jackan skyddar mot väder och vind. Alla 3 lager måste andas för att föra bort fukten.

Sköta om produkten på bästa sätt

För att jackan ska hålla länge, ger vi dig här några råd: Maskintvätt 30°. Program för syntettvätt. Vänd produkten ut och in. Använd en liten mängd tvättmedel. Inget mjukmedel. Vrid gärna ur plagget för hand. Låt torka på en galge på en varm och luftig plats. Ej kemtvätt. Lägg inte över ett element. Utsidan kan återimpregneras med hjälp av en impregneringsspray för kläder. Läs tvättråden.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Stoppning
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvättas ut och in. Tvättas med blixtlåset stängt. Tvättas separat. Använd inte sköljmedel.
Tvättråd
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Tvättemperatur 30 °C - milt program
Ej blekning
Ej blekning
Torktumling - vid låg temperatur
Torktumling - vid låg temperatur
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara helst på galge och undvik att vika plagget eftersom det skadar tygets ytbeläggning. Se till att produkten har torkat innan du stoppar undan den för förvaring i ett torrt och luftigt utrymme.
Rättslig notis Produkt för snowboard- och skidåkning. Om den används till andra aktiviteter, så överskrider du produktens tekniska kapacitet. Vi rekommenderar att du använder hjälm, ryggskydd och skyddsshorts för att kunna njuta fullt ut i backen.

Vårt engagemang

Du som älskar skid- och snowboard. Vill du medverka i Decathlons tester? Kontakta oss på decathlon.com !
Så testas produkten Alla Decathlon Snowboard-produkter har testats i de förhållanden för vilka de är konstruerade, I snö, kyla och alla förhållanden som man kan stöta på när man åker snowboard och skidor. Konstruktions-, produktchefs-, ingenjörs- och designerteamen ser till att programmet för vilket produkten har konstruerats perfekt motsvarar dess användningsområde.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen