Referens : 8628099
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
PULSKLOCKOR LÖPNING

Smartwatch FITBIT SENSE svart FITBIT

FITBIT
Decathlon
Smartklockan som hjälper dig hålla formen! Verktyg för hjärthälsa, stresshantering, förändring av hudtemperaturen och ännu mer.

Produktens fördelar

Mätning Aktivitetsspårning, sömn, GPS, pulsmätning vid handleden, musik, hälsa m.m.
Kapacitet Mer än 6 dagars batteritid.
Vattentäthet Vattentät till 50 m. (bassäng, dusch)
Volym Sparar detaljerad aktivitetsmätning under en 7-dagarsperiod, minut för minut

Teknisk information

Stresshantering

Med appen Scan AED mäter Sense elektrodermal aktivitet som kan ge indikatorer på hur din kropp hanterar stress.Ta även fördel av funktioner för stresshantering, som ger dig en global översikt för att hantera din stressnivå och ditt humör.Resultatet: du mår bättre och får en mer hälsosam vardag

Ta reda på mer om din hjärthälsa

Upptäck verktygen du behöver för en bättre hjärthälsa.Få direktalarm när din puls ligger högre eller lägre än ditt personliga område, och få en konstant uppföljning av din puls.

Se dina temperaturförändringar över tiden

Få reda på om din huds temperatur stiger i förhållande till ditt referensområde, och få en bättre förståelse av dina vanor för att kunna se inre förändringar i förtid.

Lika snygg som smart!

Få en snygg look med förstklassiga material och en stilren design.Fitbit Sense har en anmärkningsvärd design, med boetten i rostfritt stål, den upplysta skärmen, en sammetslen finish och armbandet "Infini".

Testa FITBIT PREMIUM gratis i 6 månader

Din smartklocka Sense ger dig en gratis testperiod i 6 månader med appen Fitbit Premium. Ta del av personliga tips, djupgående analyser, avslappnings- och sömnfunktioner, träningspass och mycket mer.

Sömn (1/2)

- SÖMNFASER OCH SÖMNPOÄNG: följ hur lång tid du ägnar åt de olika sömnfaserna lätt, djup och REM-sömn, och se dina poäng i appen Fitbit och i din klocka, för att få en bättre förståelse av dina nätter.- SMART VÄCKNING: vakna mer utvilad med smart väckning: din klocka väcker dig med en tyst vibrering under en lätt sömnfas, inom en tidsperiod på 30 minuter, kring den tid du vill bli väckt.

Sömn (2/2)

- SÖMNLÄGE: sov utan att bli störd med läget Sömn, som sätter alla aviseringar på din smartphone i tyst läge, och hindrar skärmen att lysa på natten.Välj ett program för att aktivera Sömnläget automatiskt.- STÖR EJ-LÄGE: använde Stör ej-läget när du vill stänga av ljudet från samtal, SMS, kalender och appar under dagen.

SPORT

- integrerad GPS
- INTENSITETSKARTA FÖR TRÄNING - ENDAST I APPEN - SPORTER DU KAN FÖLJA FRÅN HANDLEDEN: över 20 tillgängliga (som t.ex. löpning, cykling) för statistik i realtid direkt i klockan - VATTENTÄT + SPÅRAR SIMNING - DAGLIG AKTIVITETSSPÅRNING
- MINUTER I AKTIV ZON

HÄLSA

- VERKTYG FÖR STRESSHANTERING - AVISERINGAR FÖR HÖG ELLER LÅG PULS - KONTINUERLIG PULSMÄTNING MED PUREPULSE 2.0
- KVINNLIG HÄLSOMÄTNING

SMARTA FUNKTIONER (1/2)

- INTEGRERAD RÖSTSTYRNING: använd Google assistent eller integrerade Amazon Alexa för att följa nyheterna, kolla vädret, se när det är dags att lägga sig samt alarm, kontrollera dina uppkopplade apparater och mer därtill, genom att bara prata med klockan.
- RING DINA SAMTAL DIREKT FRÅN HANDLEDEN: använd den integrerade mikrofonen och högtalarna för att ta emot Bluetooth-samtal med fria händer, överför samtal till ditt mobilsvar och reglera volymen.

SMARTA FUNKTIONER (2/2)

- MUSIKUPPLEVELSE: spara och lyssna på musik och poddprogram med Deezer och styr Spotify direkt från handleden. Det krävs att du har konton för att använda musiktjänsterna. - FITBIT PAY: Betala med din klocka genom att hålla den nära en elektroniskt betalningscentral. - KONSTANT VISNING - MEDDELANDEN
- APPAR PÅ HANDLEDEN: ladda ner hundratals appar för hälsa, sport, ekonomi och nöjen, med allt från Strava till Spotify!

DESIGN OCH MER

- CENTRUM FÖR BIOSENSORER: sensorerna för mätning av hudtemperatur, för pulsmätning och batteriladdning är samlade i klockans centrum, som är vattentät och tålig.- STILREN DESIGN: putsad boett i rostfritt stål, skräddarsydd AMOLED-skärm, Corning® Gorilla Glass 3 som är laserlimmad, och ett innovativt center med biosensorer. En unik design som sitter snyggt på din handled!
- SNABBLADDNING: endast 12 minuter!

Batteritid

Fitbit Sense följer alla dina aktiviteter från morgon till kväll, och har över 6 dagars batteritid!

Fysisk specifikation

- Mått: längd: 40,48 mm x bredd: 40,48 mm x höjd 12,35 mm
- Längd på armbandet stl. S: passar en handledsomkrets på 140 till 180 mm.
- Storlek L: passar en handledsomkrets på 180 till 220 mm.

Innehåll

– Fitbit Sense – Klassiskt armband (S och L)
–Laddningskabel

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Andra kunder har också tittat på

Omdömen

Personalens omdömen