Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8546014
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
SKOR TJEJ

Vattentäta vandringsskor MH120 MID junior turkosa 28-34 QUECHUA

QUECHUA
Användarbetyg
Decathlon
tills 279kr -%

Från

279kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
* Från så långt lagret räcker
279kr -%
Innan0krNu279kr**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice / Sedan den

* Från Till

* Försäljning från till Så långt lagret räcker
Lagerstatus i butik
Våra produktutvecklare som själva vandrar har tagit fram dessa MH120 MID juniorskor för halvdagsvandringar i torrt eller fuktigt väder längs enklare leder. Ska ni ut och vandra i sommar? De här vattentäta skorna är som gjorda för unga vandrare, eftersom de är höga och lätta och ger bra grepp – ett måste för den som springer omkring överallt.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
GRATIS frakt till ombud vid ordrar över 399kr
(gäller endast varor som kan skickas till ombud)
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Vattentäthet Vattentätt membran som testats på 4 km vandring med vatten över halva skaftet.
Grepp Sula med faktor 0,66 ger säker vandring i all terräng
Lätthet 210 g per sko i storlek 31.
Lätt att ta på/av sig Lätta att ta på för barn tack vare kardborrband
Stötdämpning Unikt stötdämpningssystem i hälen, för garanterad hållbarhet och komfort.
Soliditet Böjskåror och förstärkt limning.
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Sulans fäste

Sulans design är ett resultat av lång tids forskning i våra laboratorier i kombination med ett särskilt sorts gummi som optimerar både grepp och fäste. Eftersom behoven inte är desamma i våt som i torr terräng strävar vi systematisk efter att ta fram en sula med den bästa avvägningen mellan de båda.

3 nivåer av vattentäthet

När vi testar hur vattentäta skor är finns tre nivåer: 2 000 böjningar (omkring två timmars promenad), 4 000 böjningar (omkring fyra timmars promenad) och 8 000 böjningar (omkring åtta timmars promenad). Den vattentäta skon MH120 MID junior klarar 4 000 böjningar.

FÖRLÄNG SKORNAS VATTENTÄTHET

Skons vattentäthet påverkas ofta av att vatten tränger in uppifrån skon. För att hålla fötterna torra längre råder vi dig därför att använda vattentäta damasker eller minidamasker som skyddar skorna från att släppa in vatten men även grus och småsten. Vi rekommenderar att du några gånger per år använder en impregneringssprej för att återställa skornas ursprungliga vattentäthet och motverka fläckar.

Köpråd

Stå upp och pröva båda skorna tillsammans med vandringssockor. Det finns två komfortpunkter att kontrollera: nedtramp av hälen och framfoten i nedförsbacke. Skorna får inte trycka någonstans. Få barnet att använda skorna lite i taget under de första vandringsturerna för att anpassa dem till barnets fötter.
Du kan skriva ut fotmåttet från internet och kontrollera hur lång foten är.

Att välja storlek

När du väljer vandringsskor, tveka inte att ta en storlek större än din vanliga storlek för att skon ska sitta bekvämt i nedförsbackar, utan att tårna slår i framkanten. Tips: håll tånaglarna kortklippta och kontrollera innan varje nedförsbacke att du har snört åt skorna tillräckligt hårt för att inte foten ska glida fram i skon.

Test på fältet

Alla våra produkter har testats i bruk av representanter för målgruppen och under sådana förhållanden som liknar de verkliga användarförhållandena. I våra Mission Tests deltar den produktansvarige tillsammans med personer utan koppling till Quechua för att testa, utvärdera och utveckla våra produkter.

Laboratorietest

Andra laboratorietester har också gjorts för att garantera följande punkter: att öglor och remmar sitter, limning, UV-tålighet, slitning av sulan och material i ovandelen, påskyndad föråldring.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100.00% TPR
Ovandel i
55.00% Polyuretan, 45.00% Polyester
Insida i
100.00% Polyester
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa. Torka på torr och välventilerad plats.
Tvättråd
Handtvätt
Handtvätt
Förvaringstips Förvaras torrt och med god luftväxling

Vårt engagemang

Så testas produkten Vårt team har sin bas vid foten av Mont-Blanc i Haute-Savoie (Frankrike). Året runt tar vi fram snygga, enkla och tekniska produkter. Vi genomför hårda produkttester på fältet eftersom vi är övertygade om att det endast är i verkliga situationer, så som barnen upplever dem, som vi ständigt kan förbättras.
Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen