Referens : 8503775
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

Jaktsko vattentät tålig CROSSHUNT 520 brun SOLOGNAC

SOLOGNAC
5/5
5/5
Decathlon
REGELBUNDEN JAKT I KUPERAD TERRÄNG, MED EN DEL TÖRNEN. Vattentäta skor med högt skaft för jakt och friluftsliv. För att du ska kunna gå långa sträckor har våra team utvecklat denna tåliga, vattentäta och mångsidiga sko. Högt skaft som ger bra stöd för ankeln.

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tillräckligt tåligt för att passa för jakt i all slags terräng
Vattentäthet Tack vare ett vattentätt membran som andas kan du jaga med torra fötter.
Komfort Utstuderad komfort invändigt för att klara intensiva turer till fots.
Sitter väl Skaftets höjd ger ankeln stöd och avlastar lederna.
Lätt att ta på/av sig Lätt att ta på och av tack vare en bred öppning.
Vikt Komfort med låg vikt: 1,36 kg per par i storlek 43

Teknisk information

Hållfasthet

Undvika att skorna slits ut i förtid: det är en av prioriteringarna för vårt designteam. Skaftet i denna sko är nötnings- och rivtåligt tack vare 1,8 mm tjockt skinn. Sömmar och hopsättning har provats i laboratorium och klarar alla typer av miljöer. Skon är förstärkt med ett skydd mot grus längs hela den undre hälften: häl, tå , sidor – för att hålla optimalt länge.

Komfort

Våra team har tagit fram denna sko för långa och intensiva vandringar genom att göra den bekvämare. För att sluta an till fotens form är innersulan gjuten. Materialet ger vattentäthet och andningsförmåga. Skon har ett snitt som är tänkt för att undvika tryckpunkter och göra att man kan gå mjukt och utan besvär.

Stöd

Det höga skaftet och det förstärkta snörningssystemet gör att du kan röra dig i all slags terräng, även kuperad. Denna jaktsko har en förstärkningsskena ingjuten i sulan. Skenan ger hålfoten ett stadigt stöd, samtidigt som foten kan rulla obehindrat. En annan fördel är att foten inte behöver anstränga sig lika mycket och blir stadigare i sidled. Ankeln får stöd och du sparar lederna.

Skötsel

Inget är enklare än att sköta om den här skon! Bara tvätta med tvålvatten, utan fett eller rengöringsmedel. Behandla regelbundet med en impregneringsspray när de är torra, så blir lädret vattenavvisande på nytt. Låt inte torka nära en värmekälla som ett element, för att bevara lädret mjukt och smidigt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
30% Polyester, 70% Läder
Sula i
50% Polyuretan, 50% Gummi
Insida i
100% Polyester

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen