Referens : 8503775
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

JAKTSKOR CROSSHUNT 520 VATTENTÄTA SOLOGNAC

SOLOGNAC
Decathlon
Vårt team har tagit fram denna sko för all slags jakt i regnigt väder i kuperad terräng med måttligt tät vegetation För att du ska kunna gå långa sträckor har våra team utvecklat denna tåliga, vattentäta och mångsidiga sko. Det höga skaftet ger ankeln stöd
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Tålighet Materialet är tillräckligt tåligt för att passa för jakt i all slags terräng
Vattentäthet Tack vare ett vattentätt membran som andas kan du jaga med torra fötter.
Komfort Utstuderad komfort invändigt för att klara intensiva turer till fots.
Sitter väl Skaftets höjd ger ankeln stöd och avlastar lederna.
Lätt att ta på/av sig Lätt att ta på och av tack vare en bred öppning.
Vikt Komfort med låg vikt: 1,36 kg per par i storlek 43

Teknisk information

Tålig

Undvika att skorna slits ut i förtid: det är en av prioriteringarna för vårt designteam. Skaftet i denna sko är nötnings- och rivtåligt tack vare 1,8 mm tjockt skinn. Sömmar och hopsättning har provats i laboratorium och klarar alla typer av miljöer. Skon är förstärkt med ett skydd mot grus längs hela den undre hälften: häl, tå , sidor – för att hålla optimalt länge.

Komfort

Våra team har tagit fram denna sko för långa och intensiva vandringar genom att göra den bekvämare. För att sluta an till fotens form är innersulan gjuten. Materialet ger vattentäthet och andningsförmåga. Skon har ett snitt som är tänkt för att undvika tryckpunkter och göra att man kan gå mjukt och utan besvär.

Stöd

Det höga skaftet och det förstärkta snörningssystemet gör att du kan röra dig i all slags terräng, även kuperad. Denna jaktsko har en förstärkningsskena ingjuten i sulan. Skenan ger hålfoten ett stadigt stöd, samtidigt som foten kan rulla obehindrat. En annan fördel är att foten inte behöver anstränga sig lika mycket och blir stadigare i sidled. Ankeln får stöd och du sparar lederna.

Underhåll av skon

Sköt om skorna genom att bara tvätta med tvålvatten, utan fett eller rengöringsmedel. Använd eventuellt en sprej för att förnya skinnet – den är kompatibel med det membran som täcker skorna. Skydda materialet genom att inte torka i närheten av en stark värmekälla.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
30% Polyester, 70% Läder
Sula i
50% Polyuretan, 50% Gummi
Insida i
100% Polyester

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen