Referens : 8493872
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

Jaktsko vattentät tålig CROSSHUNT 500 brun SOLOGNAC

SOLOGNAC
4/5
4/5
Decathlon
REGELBUNDEN JAKT I KUPERAD TERRÄNG, MED EN DEL TÖRNEN. Vattentäta skor i spaltskinn för jakt och friluftsliv. Är du ute efter en mångsidig produkt som passar till olika typer av jakt? Denna lätta, slitstarka och vattentäta sko anpassar sig efter all slags terräng, även ojämn, och tål lite törnen.

Produktens fördelar

Tålighet Spaltskinnet och grusskydd skyddar mot törnen
Vattentäthet Jaga med torra fötter: membranet är vattentätt och andas.
Komfort Avancerad komfort invändigt ger bekväm vandring.
Sitter väl Det höga skaftet ger ankeln stöd och avlastar lederna.
Lätt att ta på/av sig Den vida öppningen gör skon lätt att ta på och av.
Vikt Vandra utan besvär: 1,36 kg per par i storlek 43.

Teknisk information

Hållfasthet

Visst uppskattar man om en sko inte bara håller för tre jaktturer? Med sitt 1,8 mm tjocka skaft i spaltskinn erbjuder denna sko hållbara material och skjuter slitaget på framtiden. Den undre delen (tå, häl, sidor) är täckt av ett syntetiskt skydd mot grus som tål all slags vegetation. Yttersulan i två material med sitt mönster är slitstarkt. Ingen tvekan: en sko som kommer att hänga med på mången jakt!

Komfort

Eftersom komfort är avgörande under långa och intensiva vandringar, har våra produktteam lagt sig vinn om att ta hand om din kropp ! Den gjutna innersulan anpassar sig efter fotens form. Materialet ger vattentäthet och andningsförmåga. Skon har ett snitt som är tänkt för att undvika tryckpunkter och göra att man åter kan gå mjukt och utan besvär. Glada fötter!

Stöd

Är du trött på stukningar och ont i lederna efter en dags jakt? Denna sko har halvhögt skaft och ett förstärkt snörningssystem: foten hålls stadigt på plats och du kan utan hinder röra dig i all slags terräng! Dessutom har den en förstärkningsskena ingjuten i sulan. Skenan ger hålfoten ett bättre stöd: foten behöver inte anstränga sig lika mycket och du går stadigare! Stöd för ankeln och skydd för lederna!

Skötsel

Inget är enklare än att sköta om den här skon! Bara tvätta med tvålvatten, utan fett eller rengöringsmedel. Behandla regelbundet med en impregneringsspray när de är torra, så blir lädret vattenavvisande på nytt. Låt inte torka nära en värmekälla som ett element, för att bevara lädret mjukt och smidigt.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ovandel i
70% Spaltskinn av nöthud, 30% Polyester
Sula i
50% Polyuretan, 50% Gummi
Insida i
100% Polyester
Förvaringstips Förvaras rent och torrt; rengör och torka före förvaring.
Begränsad användning: Passar inte för drev- eller klappjakt.

Vårt engagemang

Fabrice: passionerad jägare och förvaltare av en privat jaktdomän.
– Jag använder den nya modellen sedan flera månader. Varje dag, omkring åtta timmar per dag. Jag älskar hur sköna och tåliga de är. Jag är krävande när det gäller skor, eftersom jag behöver ta hand om mig och mina fötter. Är du en krävande jägare kommer den här modellen att svara helt mot dina förväntningar.
Så testas produkten De nya Solognac-modellerna har testats i flera månader under medverkan av användare som inte kommer från Decathlon. Deras höga krav gör att vi kan förfina utvecklingen och erbjuda dig den bästa skon i sitt segment.
För att garantera optimal kvalitet kompletterar vi med tester i laboratorier av hela skon och dess komponenter.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen