Referens : 8281598
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

Jaktskor Crosshunt 300 vattentäta SOLOGNAC

SOLOGNAC
4.8/5
4.8/5
Decathlon
Vårt team har tagit fram denna sko för jakt i regnigt väder i lätt kuperad terräng med tät vegetation De mest mångsidiga skorna! Bekväma, slitstarka, vattentäta, för all slags inte alltför kuperad terräng där man råkar på tät vegetation.
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Håller för buskage Tack vare slitstyrkan och perforeringen tar du dig fram i all slags terräng.
Vattentäthet Håll dig torr under jakten: täta komponenter och vattentätt membran som andas.
Stötdämpning Skydda lederna mot stötar tack vare sulan i polyuretanskum.
Grepp Mönstergeometri för bättre grepp och moddavledning.
Nötningsbeständig Sulan i ren gummi tål nötning och slitage.
Komfort Garanterat bekväm tack vare stoppad innersko som andas.
Vikt Gå lätt på foten: 1,14 kg per par i stl. 43

Teknisk information

Tålig

Undvika att skorna slits ut i förtid: det är en av prioriteringarna för vårt designteam. Yttermaterialet i denna sko är nötnings- och rivtåligt. Sömmar och hopsättning har provats i laboratorium och klarar alla typer av miljöer. Skon är förstärkt med ett skydd mot grus längs hela den undre hälften: häl, tå, sidor. Hakar och snörhål är i metall och sulan i ren gummi som står emot nötning.

Vattentäthet

Jaga i regn ... med torra fötter! Denna sko är sammansatt av material som behandlats för att vara vattenavvisande, vilket gör den vattentät. Membranet andas och avleder svett. Du håller fötterna torra, antingen du jagar i regnet eller befinner dig i fuktig vegetation. Denna sko har provats för att klara 8 000 dynamiska böjningar i vatten, dvs. en mils vandring med vatten upp till halva höjden.

Stötdämpad sula

Skydda kropp och leder tack vare stötdämpningen! Sulan består av två material: sulans undre del i naturgummi är mycket nötningstålig, medan mellansulan i polyuretanskum ger skön komfort, samtidigt som den är tillräckligt mjuk för fotens rullning.

Grepp – sulans fäste

För att garantera bra grepp har våra team försett denna sko med trappstegsformade spetsar fram- och baktill på sulan och diagonalt mönster. Det diagonala och breda mönstret ger garanterat fäste i all slags terräng: ute på fältet eller i leran ... Mellanrummen i mönstret gör att lera och jord trängs ut på ett naturligt sätt. Slå skorna mot varandra efter jaktens slut så ramlar smutsen av från sulorna.

Komfort

Eftersom det alltid är trevligare att vandra kilometervis i bekväma skor, har vi lagt till en gjuten urtagbar innersula som ger ännu bättre stötdämpning. Den stoppade innerskon i skumplast både andas och är skön. Det höga skaftet och plösen med bälgveck hindrar vatten, vegetation, jord, sand m.m. från att tränga in. Slutligen är det här en mycket lätt sko: 1,14 kg per par i storlek 43

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Övre parti - Huvudmaterial
70% Polyester, 30% Kalvläder
Sula
20% Polyuretan, 80% Naturgummi
Insida i
100% Polyester
Förvaringstips På torr och ventilerad plats.
Håll borta från eld.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra skor har testats och kontrollerats i laboratorium. För att den ska vara helt vattentät efter 8 000 böjningar efter varandra i vatten har denna modell testats och kontrollerats när den utformats. Även hela produktionen av den vattentäta innersko som sitter i denna sko har testats.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen