Referens : 8281869
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

Jaktsko vattentät Crosshunt 100 grön SOLOGNAC

SOLOGNAC
3.8/5
3.8/5
Decathlon
Vårt team har tagit fram denna sko för all slags jakt i regnigt väder i lätt kuperad terräng med måttligt tät vegetation Tålig, vattentät och lättskött – satsa på den här skon om du ibland ger dig ut i lätt kuperad terräng med måttligt tät vegetation.

Produktens fördelar

Håller för buskage Skydd mot grus framtill ger bra tålighet mot snår och törnen
Vattentäthet Du håller dig torr under jakten: täta komponenter och membran som andas.
Fäste Räfflorna är utformade för att ge bra grepp och avlägsna lera som fastnat.
Nötningsbeständig Sula i 100 % gummi ger stor tålighet mot nötning.
Vikt Gå lätt på foten: 1,11 kg paret i storlek 43

Teknisk information

Vattentäthet

Eftersom det aldrig är trevligt att jaga i regn, har vårt utvecklingsteam tänkt på dig! Denna sko är sammansatt av syntetmaterial som behandlats för att vara vattenavvisande, vilket gör den vattentät. Membranet andas och avleder svett. Du håller fötterna torra, antingen du jagar i regnet eller befinner dig i fuktig vegetation. Denna sko har provats för att klara 4 000 dynamiska böjningar i vatten.

Hållfasthet

Våra tekniker har tagit fram denna sko för sporadisk användning i tät vegetation. Yttermaterialet i skon är nötnings- och rivtåligt (laboratorietester). Även sömmar och hopsättning har testats och klarar alla typer av miljöer. Den är förstärkt med ett skydd mot grus längs hela den undre hälften: häl, tå, sidor. Hakar och snörhål är i metall och sulan i ren gummi som står emot nötning.

Grepp

Brett mönsterdjup för att garantera mycket bra grepp på åkern, fältet, i leran osv. För att ge bra grepp har även sulans spets och bakre del trappstegsformats. Mönstret är tillräckligt diagonalt och grovspårigt för att jord och lera ska avledas på ett naturligt sätt vid gång eller när sulorna slås mot varandra efter jakten.

Komfort

Mesh invändigt som andas, fodrat med tunt och lätt skum för att ge både komfort och andningsförmåga. 4 mm tjock urtagbar innersula ger ännu mer stötdämpning under foten. Öljetter i metall för skosnörena gör det lätt att snöra snabbt och sliter mindre på skosnörena. Högt skaft och bälgveck gör att mindre vatten, vegetation, jord, sand m.m. tränger in.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Sula i
100% Gummi
Ovandel i
80% Polyuretan, 20% Polyester
Insida i
100% Polyester
Förvaringstips På torr och ventilerad plats.
Håll borta från eld.

Vårt engagemang

Så testas produkten Alla våra Solignac skor har testats och kontrollerats i laboratorium. För att den ska vara helt vattentät efter 4 000 böjningar efter varandra i vatten har denna modell testats och kontrollerats när den utformats.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen